We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Usefull links

Contact us

Livrare gratuita la comenzi in valoare de peste 350 lei | Discount 5 lei pentru plata online | 0725 522 293
Blog
Biogetta blog

Biogetta vs Vegeta: Ce să alegi?

Am crescut cu Delikat, apoi mamele noastre au descoperit Vegeta pentru a intensifica savoarea preparatelor și, din lipsă de informare, ne-am obișnuit cu aceste produse fără să știm că fac mai mult rău decât bine. Gustul era perfect, familia era mulțumită, eticheta a rămas de altfel necitită. Rămâi până la final să vezi cum te facem să uiți de Vegeta și să faci cunoștință cu Biogetta.

În absența unor surse de încredere și a unei mai bune informări pe subiect, am crescut cu toții cu acest gen de produse. O etichetă plină de prea multe ingrediente neprietenoase cu organismul nostru, des întâlnită în industria alimentară: monoglutamat de sodiu (E621) sau cel mai cunoscut potențiator de aromă, guanilat de sodiu (E627), zahăr, coloranți, ulei de palmier etc, la un raport foarte mic de legume.

Logica ar fi ca în astfel de ingrediente să avem o proporție mai mare de legume, superioară proporției de alte ingrediente sau condimente naturale. 

Astfel am pornit în căutarea unei alternative – un amestec de ingrediente atent selecționate, din legume proaspete, condimente și sare, fără potențiatori de gust, fără grăsimi, fără gluten sau amidon și fără zahăr. 

biogetta

Faceți cunoștință cu Biogetta, un produs deși inovator, cu rădăcini în rețetele bunicilor și străbunicilor nostri.  Este un produs simplu, cu multă savoare și care rezolvă problemele și riscurile produselor alternative disponibile pe piață.

Conține 55% legume proaspete (*morcovi, *praz, *pătrunjel, *păstârnac, *țelină) care sunt conservate în 45% sare de mare grunjoasă neiodată, în formă naturală și plină de minerale. Spre deosebire de legumele uscate din majoritatea alternativelor tip delikat, legumele proaspete din Biogetta ofera mult mai multă savoare și aromă mâncărurilor.

Conținând legume proaspete, Biogetta păstrează gustul legumelor care – în alte produse similare, sub formă deshidratată – pierd toată savoarea, eliminând toată apa și conținutul nutritiv al acestora.

Cum folosești Biogetta?

Când ajungi la pasul în care dai gust mâncărurilor tale, scoate borcanul cu Biogetta din frigider și folosește 1 linguriță de bază de mâncare la 1 litru de mâncare. Gustă preparatul și, după gust, mai poți adăuga sare de mare neiodată.

  • Pontul nostru #1: estimează volumul mâncării în funcție de volumul oalei folosite la pregătirea preparatului.
  • Pontul nostru #2: încearcă și Biogetta cu turmeric pentru un gust altfel și beneficiile acestui ingredient bogat în culoare și beneficii deopotrivă.

biogetta turmeric

Este Biogetta un produs scump?

Dat fiind că vei folosi aproximativ o linguriță de Biogetta la fiecare litru de mancare, asadar un borcan te va ajuta să dai gust, în medie, la peste 20-23 litri mâncare.

Mai jos, găsești o defalcare a prețurilor pentru Biogetta și pentru media altor cuburi de legume și produse similare de pe piață.

Biogetta

Costul Biogetta (nr. 07.04.2023) este de 38 RON. Costul 1lgț/1 l apă = 1.65 RON.

Alte produse bază de mâncare de pe piață

Costul mediu pentru cuburile de legume bio obișnuite pe care le găsești în supermarket este de 13 – 17 RON, pentru un ambalaj ce conține 6 cuburi, la un gramaj de aprox. 70 grame. Aceste cuburi le vei folosi 1 cub/500 ml, iar costul acestora îți va ajunge la 3-4 RON per cub.

La un prim calcul, Biogetta te va duce la jumătatea costurilor și pentru cantitate dublă de preparat.

De ce am ales să reprezentăm brandul Biogetta în România?

  • Este un produs 100% natural
  • 100% sănătos, fără niciun compromis!
  • Un cost redus per fiecare utilizare
  • Delicioasă și creată cu respect pentru fiecare ingredient conținut

Speram că te-am convins să încerci măcar o dată baza de legume bio Biogetta și să rămâi deschis la inovațiile de pe piața alimentară pentru a găsi mereu noi produse care se potrivesc nevoilor tale și ale familiei tale. La BioUp, ne-am luat drept misiune curatorierea unor astfel de produse, așa că te poți aștepta să aducem mereu produse și branduri aliniate cu principiile noastre – natural, gustos, în formă cât mai pură, cu ingrediente bio sau un brand cu totul etic.