We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Usefull links

Contact us

Livrare gratuita la comenzi in valoare de peste 350 lei | Discount 5 lei pentru plata online | 0725 522 293

BioOrto Pachet mix cu uleiuri de masline, 250ml

149.00 lei

O degustare, un cadou gourmand sau cea mai rafinată selecție de uleiuri de măsline pentru platoul de antipasti, bucură-te de fiecare dintre soiurile noastre de uleiuri extravirgine și descoperă-ți produsele preferate.

Selecția aceasta conține o sticlă de ulei de măsline Peranzana 250 ml, o sticlă de ulei de măsline Ogliarola 250 ml și o sticlă de ulei de măslline Coratina 250 ml.

Lipsa stoc

Descriere

Cutie mix cu 3 uleiuri de măsline a câte 250ml, la preț promoțional.

  • ulei de măsline Peranzana 250 ml
  • ulei de măsline Ogliarola 250 ml
  • ulei de măslline Coratina 250 ml.

✔Miros Proeminent Fructat, Note Picante.

✔ Bogat în Polifenoli (micronutrienți cu activitate antioxidantă).

✔ Aciditate Scăzută (0,3%). Cu cât aciditatea unui ulei de măsline este mai mică, cu atât este uleiul este mai bun. Pentru un ulei de măsline extravirgin, nivelul de aciditate nu trebuie să depășească 0,8%.

Profită de ofertă și surprinde-ți familia!

Vrei să faci un cadou de casă nouă? Ești invitat la masă de prieteni ori de familie? Optează pentru un pachet promoțional cu uleiuri de măsline extra-virgine, în locul banalului vin. Vor fi plăcut surprinși de ambalajul deosebit, de gustul autentic și catifelat, plin cu „sănătate”.

Despre Bio Orto

Nimic nu spune mai bine povestea Bio Orto, decât produsele în sine. Radiază de sănătate și vitalitate, la fel ca și familia care le face.

Determinarea familiei Passalacqua își are originile pe culmile muntoase din Abruzzi. Strămoșii lor au renunțat la nobila meserie a transhumanței și s-au strămutat la câmpie, unde au cumpărat un teren roditor, cu un micro climat foarte special. Au început să cultive legume și fructe ce în scurt timp au ajuns mândria ținutului. Generațiile următoare au perfecționat metodele înaintașilor cu tehnici inovatoare, rezultate din ani buni de cercetare și încercări curajoase.

Astăzi, familia Passalacqua se mândrește cu o ferma organică vastă și o gamă variată de produse alese.

Pentru a obține cel mai bun ulei de măsline extravirgin, artizanii de la Bio Orto culeg măslinele doar când acestea sunt foarte coapte. Le presează la rece la 6-8 ore după recoltare, la o temperatură constantă de 27 de grade, folosind cele mai moderne utilaje.

Ceea ce ii diferențiază pe artizanii de la Bio Orto de competiție, e o dorința arzătoare de a-și depăși constant limitele. Promisiunea lor e să crească capacitatea de producție, fără a știrbi câtuși de puțin valoarea produselor, folosind metode rafinate și cea mai buna tehnologie pentru producția de ulei și tomate. Fac totul pentru a împlini asteptările consumatorilor vizavi de calitate, cantitate și continuitate.

Informații suplimentare

Gramaj

250ml

Ingrediente

Ulei de măsline extravirgin de categorie superioară obținut direct din măsline și exclusiv prin mijloace mecanice presat la rece (până la maxim 24 ° C).

Soi: Peranzana, Ogliarola, Coratina