Împreună cu TasteBazaar avem o propunere de desert delicios, extrem de simplu de pregătit, care nu necesită coacere. Noi am folosit cremele si pastele Bio Bronte si te invităm si pe tine să le încerci.
Pentru varianta baby friendly, eliminați zahărul din cremă, alegeți o pastă de nuci și biscuiți fără fără zahăr (sau măcinați niște migdale/ alune in loc de biscuiți).
Ingrediente (4 porții)
200 gr biscuiți digestivi
200 gr cremă de brânză
200 gr mascarpone
80 gr zahăr
pentru fiecare porție, câte 2 linguri de pastă / cremă de migdale, alune de pădure, fistic Bio Bronte
Modalitate de preparare:
Se mărunțesc biscuiții într-un robot de bucătărie.
Într-un bol se pune crema de brânză, mascarpone și zahărul. Se mixează cu un mixer 2-3 minute, până când se omogenizează.
Dacă folosiți mai multe tipuri de creme, se împarte crema în mai multe castroane, se pun în fiecare porție 2 linguri de pastă de migdale/ alune/ fistic și se amestecă ușor.
Într-un pahar/borcan mic se pun 2 linguri de biscuiți, apoi 2-3 linguri de cremă, din nou biscuiți și la final iar cremă. Se decorează cu fructe și se lasă la frigider pentru 2-3 ore.
Dacă vreți sa le congelați, puneți fructele după ce scoateți borcanele din congelator.