We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Usefull links

Contact us

Livrare gratuita pentru comenzi peste 240 lei | Discount 5 lei pentru plata online | 0725 522 293
My Cart
0.00 lei

Ciocolata cu ashwaganda și mucuna, bio

5.00 out of 5 based on 1 customer rating

(1 customer review )

22.00 lei

Denumirea de Matu vine de la „matuccio”, o formă de alint pentru Amato, care la rândul său e un nume des întâlnit în Irpina. Este un tribut adus companiei Amata Terra (Pământul Iubit), înființată de către cei doi „parinți” ai ciocolatei.

Amato este o ciocolată neagră cu 52% cacao și extracte naturale de ashwagandha și mucuna.

Aceasta ciocolată mult-iubită e un amestec exotic surprinzător a două ingrediente de pe două continente.

Mucuna, originară din Africa și Asia tropicală e o plantă folosită de mii de ani în medicina ayrvedică. Conține levodopa, un medicamente folosit în tratamentele pentru Parkinson.

Ashwagandha sau „ginseng-ul indian” este un tonic natural cu proprietăți anti-inflamatoare foarte eficiente.

Această ciocolată e realizată manual, folosind cele mai bune ingrediente naturale, prin presare la rece.

Creatorii săi au eliminat toate elementele de prisos (zaharuri rafinate, aditivi artificiali, lecitina de soia, lapte animal) și toate procedurile nocive, înlocuindu-le cu ceea ce ei numesc “metoda maturala”, o formă de procesare delicată și sofisticată a boabelor de cacao. Diferența o vei simți la prima degustare.

Amato e o desfătare pentru oricine, de la cei mai aprigi gurmanzi, la cei care adoptă un regim vegan sau paleo sau cei care au intoleranță la gluten, lactoză sau soia.

Fiecare ciocolată Matu e asezată cu grijă într-un ambalaj sustenabil și inovator, din material biodegradabil, ce poate fi folosit ulterior pe post de îngrășământ. Tabletele sunt învelite într-o hârtie realizată din celuloză regenerabilă a eucaliptului. Aceasta protejează aroma de umiditate, prelungind astfel durata de depozitare a produsului.

In stoc
SKU 58
Categorii ,
Spread the love

Descriere

Dupa patru ani de cercetari, experimente si degustari intense, doi experti in ciocolata din Irpina au creat un produs unic, folosind o metoda inovatoare. Prezentata in premiera la Salonul Ciocolatei din Milano, creatia lor i-a uimit pe cei mai exigenti critici, cucerindu-i apoi pe toti cei aflati in cautarea unei diete echilibrate si sanatoase.

Artizanii Matu isi iau angajamentul sa produca ciocolata la cele mai inalte standarde de calitate, din boabe de cacao procesate cu grija si responsabilitate fata de mediu, pastrand mereu retete cu ingrediente sanatoase si note aromatice naturale.

Informații suplimentare

Greutate 42 g

Ingrediente

Ingrediente: boabe de cacao cruda*, zahăr din flori de cocos*, pulpă de cocos*, unt de cacao raw*, lucuma* , mango*, radacina de maca*, banana*,fructul pasiunii*, mucuna pruriens* (1%), ashwagandha* (1%), inulina*.
*din cultură organică
Poate contine urme de nuci caju.
A se păstra în loc răcoros și uscat.
Valori nutriționale 100/g  42g  %AR*
Energie  2290 kj  962 kj 42 g
547 kcal  230 kcal
Grăsimi  39 g  16 g
din care saturate  27 g  11 g
Carbohidrați  35 g  14 g
din care zaharuri  20 g  8,4 g
Fibre  11 g  4,7 g
Proteine  8,5 g  3,6 g
Sare  0,05 g  0,02 g
Magneziu  161 mg  68 mg  18%
Potasiu  541 mg  227 mg 11%
Fosfor  203 mg  85 mg  12%
Fier  2 mg  1 mg  7%
*ipoteze de referință ale unui adult mediu (8400kj/2000kcal)

1 recenzie pentru Ciocolata cu ashwaganda și mucuna, bio

  1. E de departe ciocolata mea preferată. După ce guști o ciocolată ca aceasta, îți dai seama ca n-o sa mai revii niciodată la alternativele greu procesate. O recomand cu toată căldura. 🙂

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like…

Ciocolata albă cu turmeric, bio

22.00 lei

Ciocolata vegană albă cu turmenic a fost prima prezentată la Salonul Ciocolatei de la Milano, uimind audiența cu aroma sa puternică și textura catifelată aproape inegalabilă.

Cea mai aleasă specie de curcuma, turmenicul este cunoscut și drept „șofranul indian”. Beneficiile sale sunt numeroase. Turmenicul ajută la îmbunătățirea memoriei și protejează organismul de bolile cardiovasculare sau de cele ale pielii. Ține la distanță durerile reumatice și cancerul. Previne anemia, reduce colesterolul negativ, tratează problemele digestive și reduce nivelul zaharului din sânge.

Această ciocolată e realizată manual, folosind cele mai bune ingrediente naturale, prin presare la rece.

Creatorii săi au eliminat toate elementele de prisos (zaharuri rafinate, aditivi artificiali, lecitina de soia, lapte animal) și toate procedurile nocive, înlocuindu-le cu ceea ce ei numesc “metoda maturala”, o formă de procesare delicată și sofisticată a boabelor de cacao. Diferența o vei simți la prima degustare.

Golden Milk Curcuma e o desfătare pentru oricine, de la cei mai aprigi gurmanzi, la cei care adoptă un regim vegan sau paleo sau cei care au intoleranță la gluten, lactoză sau soia.

Fiecare ciocolată Matu e asezată cu grijă într-un ambalaj sustenabil și inovator, din material biodegradabil, ce poate fi folosit ulterior pe post de îngrășământ. Tabletele sunt învelite într-o hârtie realizată din celuloză regenerabilă a eucaliptului. Aceasta protejează aroma de umiditate, prelungind astfel durata de depozitare a produsului.

 

 

Pastă de fistic de Bronte DOP bio

78.00 lei

Pasta de fistic este un unt fin realizat 100% din fistic crud biologic, fără alte ingrediente adăugate . Fisticul de Bronte este recunoscut la nivel mondial ca fiind cel mai bun fistic din lume, de aici și inscripția DOP pe acest tip de produs.

Moale și cu o savoare puternică, acest preparat special va înnobila deserturile sau micul tău dejun, poate chiar și o gustare, de ce nu?

Produs vegan, 100% natural, din cultură biologică.

Ciocolata cu caju, bio

22.00 lei

Aceasta ciocolată e o poveste catifelată, în care i personaggi principali sunt nucile de caju și boabele de cacao în concentrație de 42%,

În rolurile secundare strălucesc ingrediente de mare calitate precum lucuma, roșcova, scorțișoara, inulina și sarea integrală de mare. Toate bogate în minerale și neprețuite pentru sănătatea noastră.

Această ciocolată e realizată manual, folosind cele mai bune ingrediente naturale, prin presare la rece.

Creatorii săi au eliminat toate elementele de prisos (zaharuri rafinate, aditivi artificiali, lecitina de soia, lapte animal) și toate procedurile nocive, înlocuindu-le cu ceea ce ei numesc “metoda maturala”, o formă de procesare delicată și sofisticată a boabelor de cacao. Diferența o vei simți la prima degustare.

Cremoso Anacardi e o desfătare pentru oricine, de la cei mai aprigi gurmanzi, la cei care adoptă un regim vegan sau paleo sau cei care au intoleranță la gluten, lactoză sau soia.

Fiecare ciocolată Matu e asezată cu grijă într-un ambalaj sustenabil și inovator, din material biodegradabil, ce poate fi folosit ulterior pe post de îngrășământ. Tabletele sunt învelite într-o hârtie realizată din celuloză regenerabilă a eucaliptului. Aceasta protejează aroma de umiditate, prelungind astfel durata de depozitare a produsului.

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  • Attributes
  • Custom attributes
  • Custom fields
Compare
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping