We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Usefull links

Contact us

Livrare gratuita pentru comenzi peste 240 lei | Discount 5 lei pentru plata online | 0725 522 293
My Cart
0.00 lei

Ciocolata cu caju, bio

22.00 lei

Aceasta ciocolată e o poveste catifelată, în care i personaggi principali sunt nucile de caju și boabele de cacao în concentrație de 42%,

În rolurile secundare strălucesc ingrediente de mare calitate precum lucuma, roșcova, scorțișoara, inulina și sarea integrală de mare. Toate bogate în minerale și neprețuite pentru sănătatea noastră.

Această ciocolată e realizată manual, folosind cele mai bune ingrediente naturale, prin presare la rece.

Creatorii săi au eliminat toate elementele de prisos (zaharuri rafinate, aditivi artificiali, lecitina de soia, lapte animal) și toate procedurile nocive, înlocuindu-le cu ceea ce ei numesc “metoda maturala”, o formă de procesare delicată și sofisticată a boabelor de cacao. Diferența o vei simți la prima degustare.

Cremoso Anacardi e o desfătare pentru oricine, de la cei mai aprigi gurmanzi, la cei care adoptă un regim vegan sau paleo sau cei care au intoleranță la gluten, lactoză sau soia.

Fiecare ciocolată Matu e asezată cu grijă într-un ambalaj sustenabil și inovator, din material biodegradabil, ce poate fi folosit ulterior pe post de îngrășământ. Tabletele sunt învelite într-o hârtie realizată din celuloză regenerabilă a eucaliptului. Aceasta protejează aroma de umiditate, prelungind astfel durata de depozitare a produsului.

In stoc
SKU 59
Categorii ,
Spread the love

Descriere

După patru ani de cercetări, experimente și degustări intense, doi experți în ciocolată din Irpina au creat un produs unic, folosind o metodă inovatoare. Prezentată în premieră la Salonul Ciocolatei din Milano, creația lor i-a uimit pe cei mai exigenți critici, cucerindu-i apoi pe toți cei aflați în căutarea unei diete echilibrate și sănătoase.

Ciocolata Matu e rezultatul utilizării unor tehnici superioare din bucătăria raw-vegană, a unei selecționări atente a ingredientelor naturale și a unei deosebite atenții pentru detalii.

Matu produce ciocolata manual, respectând fiecare fază de producție, de la prima sămânță la ultima tabletă. La baza rețetelor Matu există boabe Criollo din Peru și Bali și aroma Arriba National Fino din Ecuador, cărora li se adaugă doar ingrediente naturale, precum zahăr din flori de cocos și lucuma, ambele bogate în minerale și neprețuite pentru sănătatea noastră.

Artizanii Matu își iau angajamentul să producă ciocolată la cele mai înalte standarde de calitate, din boabe de cacao procesate cu grijă și responsabilitate față de mediu, păstrând mereu rețete cu ingrediente sănătoase și note aromatice naturale.

Informații suplimentare

Greutate 42 g

Ingerdiente

Ingrediente: nuci caju* (27%), zahăr din flori de cocos*, boabe de cacao cruda*, unt de cacao raw*, lucuma*, roșcovă*, scorțișoară*, inulină*, sare integrală de mare.
*din cultură organică
Alergeni: nuci caju
A se păstra în loc răcoros și uscat.
Valori nutriționale  100/g  42g  %AR*
Energie  2486 kj  1044 kj  42 g
593 kcal  249 kcal
Grăsimi 46 g  19 g
din care saturate  23 g  9,7 g
Carbohidrați  32 g  13 g
din care zaharuri  19 g  8 g
Fibre  8,6 g  3,6 g
Proteine  8,6 g  3,6 g
Sare  0,36 g  0,15 g
Magneziu  158 mg  67 mg  18%
Potasiu  518 mg  218 mg  11%
Fosfor  230 mg  96 mg  14%
Fier   4 mg  2 mg  11%
*ipoteze de referință ale unui adult mediu (8400kj/2000kcal)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ciocolata cu caju, bio”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like…

Ciocolată neagră, bio 72% cacao

22.00 lei

Ciocolată din doar 3 ingrediente!

Povestea acestei ciocolate extra dark, cu 72% cacao, începe în Ecuador, în delta muy caliente a râului Esmeraldas. Acolo domnește o vegetație luxuriantă și razele soarelui dezmiardă neîncetat boabe de cacao din soiul Arriba National Fino de Aroma.

Această ciocolată e realizată manual, folosind cele mai bune ingrediente naturale, prin presare la rece. Are o notă subtilă de nuci caju.

Creatorii săi au eliminat toate elementele de prisos (zaharuri rafinate, aditivi artificiali, lecitina de soia, lapte animal) și toate procedurile nocive, înlocuindu-le cu ceea ce ei numesc “metoda maturala”, o formă de procesare delicată și sofisticată a boabelor de cacao. Diferența o vei simți la prima degustare.

Esmeraldas Ecuador e o desfătare pentru oricine, de la cei mai aprigi gurmanzi, la cei care adoptă un regim vegan sau paleo sau cei care au intoleranță la gluten, lactoză sau soia.

Fiecare ciocolata Matu e așezată cu grijă într-un ambalaj sustenabil și inovator, din material biodegradabil, ce poate fi folosit ulterior pe post de îngrășământ. Tabletele sunt învelite într-o hârtie realizată din celuloză regenerabilă a eucaliptului. Aceasta protejează aroma de umiditate, prelungind astfel durata de depozitare a produsului.

Ciocolata albă cu turmeric, bio

22.00 lei

Ciocolata vegană albă cu turmenic a fost prima prezentată la Salonul Ciocolatei de la Milano, uimind audiența cu aroma sa puternică și textura catifelată aproape inegalabilă.

Cea mai aleasă specie de curcuma, turmenicul este cunoscut și drept „șofranul indian”. Beneficiile sale sunt numeroase. Turmenicul ajută la îmbunătățirea memoriei și protejează organismul de bolile cardiovasculare sau de cele ale pielii. Ține la distanță durerile reumatice și cancerul. Previne anemia, reduce colesterolul negativ, tratează problemele digestive și reduce nivelul zaharului din sânge.

Această ciocolată e realizată manual, folosind cele mai bune ingrediente naturale, prin presare la rece.

Creatorii săi au eliminat toate elementele de prisos (zaharuri rafinate, aditivi artificiali, lecitina de soia, lapte animal) și toate procedurile nocive, înlocuindu-le cu ceea ce ei numesc “metoda maturala”, o formă de procesare delicată și sofisticată a boabelor de cacao. Diferența o vei simți la prima degustare.

Golden Milk Curcuma e o desfătare pentru oricine, de la cei mai aprigi gurmanzi, la cei care adoptă un regim vegan sau paleo sau cei care au intoleranță la gluten, lactoză sau soia.

Fiecare ciocolată Matu e asezată cu grijă într-un ambalaj sustenabil și inovator, din material biodegradabil, ce poate fi folosit ulterior pe post de îngrășământ. Tabletele sunt învelite într-o hârtie realizată din celuloză regenerabilă a eucaliptului. Aceasta protejează aroma de umiditate, prelungind astfel durata de depozitare a produsului.

 

 

Pastă de migdale bio

45.00 lei

Pasta de migdale este un unt fin realizat 100% din migdale biologice, fără alte ingrediente adăugate .

Moale și cu o savoare puternică, acest preparat special va înnobila deserturile sau micul tău dejun, poate chiar și o gustare, de ce nu?

Produs vegan, 100% natural, din cultură biologică.

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  • Attributes
  • Custom attributes
  • Custom fields
Compare
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping