We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Usefull links

Contact us

Livrare gratuita pentru comenzi peste 240 lei | Discount 5 lei pentru plata online | 0725 522 293
My Cart
0.00 lei

Ciocolată cu ciuperci medicinale, bio

22.00 lei

Inzestrată cu ciuperci medicinale, această ciocolată extra-dark cu 62% cacao e o desfătare pentru papilele gustative și un izvor nebănuit de sănătate.

Conține un mix surprinzător de ciuperci medicinale, cu proprietăți benefice incredibile asupra organismului și frumuseții.

În Terra di Montagna (Regiunea Muntoasă) vei întâlni ciupercile Reishi, denumite de japonezi și „ciupercile nemuririi”, cu peste 400 de substanțe bioactive. Acestora li se adaugă ciupercile Chaga, cu proprietăți antioxidante și detoxifiante, benefice pentru circulatțe și piele. Ultimele dar la fel de importante, sunt ciupercile Cordioceps, una din cele mai cunoscute specii medicinale, renumite pentru caracteristicile sale hepato-protectoare, anti-hipertensive, hipoglicemice și anti-imbatranire.

Această ciocolată e realizată manual, folosind cele mai bune ingrediente naturale, prin presare la rece.

Creatorii săi au eliminat toate elementele de prisos (zaharuri rafinate, aditivi artificiali, lecitina de soia, lapte animal) și toate procedurile nocive, înlocuindu-le cu ceea ce ei numesc “metoda maturala”, o formă de procesare delicată și sofisticată a boabelor de cacao. Diferența o vei simți la prima degustare.

Terra di Montagna e o desfătare pentru oricine, de la cei mai aprigi gurmanzi, la cei care adoptă un regim vegan sau paleo sau cei care au intoleranță la gluten, lactoza sau soia.

Fiecare ciocolată Matu e asezată cu grijă într-un ambalaj sustenabil și inovator, din material biodegradabil, ce poate fi folosit ulterior pe post de îngrășământ. Tabletele sunt învelite într-o hârtie realizată din celuloză regenerabilă a eucaliptului. Aceasta protejează aroma de umiditate, prelungind astfel durata de depozitare a produsului.

 

In stoc
SKU 57
Categorii ,
Spread the love

Descriere

După patru ani de cercetări, experimente și degustări intense, doi experți în ciocolată din Irpina au creat un produs unic, folosind o metodă inovatoare. Prezentată în premieră la Salonul Ciocolatei din Milano, creația lor i-a uimit pe cei mai exigenți critici, cucerindu-i apoi pe toți cei aflați în căutarea unei diete echilibrate și sănătoase.

Ciocolata Matu e rezultatul utilizării unor tehnici superioare din bucătăria raw-vegană, a unei selecționări atente a ingredientelor naturale și a unei deosebite atenții pentru detalii.

Matu produce ciocolata manual, respectând fiecare fază de producție, de la prima sămânță la ultima tabletă. La baza rețetelor Matu există boabe Criollo din Peru și Bali și aroma Arriba National Fino din Ecuador, cărora li se adaugă doar ingrediente naturale, precum zahăr din flori de cocos și lucuma, ambele bogate în minerale și neprețuite pentru sănătatea noastră.

Artizanii Matu își iau angajamentul să producă ciocolată la cele mai înalte standarde de calitate, din boabe de cacao procesate cu grijă și responsabilitate față de mediu, păstrând mereu rețete cu ingrediente sănătoase și note aromatice naturale.

Informații suplimentare

Greutate 42 g

Ingrediente

Ingrediente: boabe de cacao cruda*,  zahăr din flori de cocos*, unt de cacao raw*, mar*, lucuma*, capsuni*, ciuperci Chaga*(1%), ciuperci Reishi* (1%), ciuperc Cordioceps* (1%), inulina*, oregano*.
*din cultură organică
Poate contine urme de nuci caju.
A se păstra în loc răcoros și uscat.
Valori nutriționale 100/g  42g  %AR*
Energie  2237 kj  940 kj  42 g
534 kcal  224 kcal
Grăsimi  37 g  16 g
din care saturate 23 g  9,7 g
Carbohidrați  36 g  15 g
din care zaharuri  20 g  8,4 g
Fibre  12 g  5,2 g
Proteine  8,8 g  3,7 g
Sare  0,03 g <0,0125 g
Magneziu  179 mg  75 mg  20%
Potasiu  528 mg  222 mg  11%
Fosfor  219 mg  92 mg 13%
Fier 3 mg  1 mg  8%
*ipoteze de referință ale unui adult mediu (8400kj/2000kcal)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ciocolată cu ciuperci medicinale, bio”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like…

Ciocolata Matu_BioUp_02952% Amato

Ciocolata cu ashwaganda și mucuna, bio

22.00 lei
(Based on 1 review)

Denumirea de Matu vine de la „matuccio”, o formă de alint pentru Amato, care la rândul său e un nume des întâlnit în Irpina. Este un tribut adus companiei Amata Terra (Pământul Iubit), înființată de către cei doi „parinți” ai ciocolatei.

Amato este o ciocolată neagră cu 52% cacao și extracte naturale de ashwagandha și mucuna.

Aceasta ciocolată mult-iubită e un amestec exotic surprinzător a două ingrediente de pe două continente.

Mucuna, originară din Africa și Asia tropicală e o plantă folosită de mii de ani în medicina ayrvedică. Conține levodopa, un medicamente folosit în tratamentele pentru Parkinson.

Ashwagandha sau „ginseng-ul indian” este un tonic natural cu proprietăți anti-inflamatoare foarte eficiente.

Această ciocolată e realizată manual, folosind cele mai bune ingrediente naturale, prin presare la rece.

Creatorii săi au eliminat toate elementele de prisos (zaharuri rafinate, aditivi artificiali, lecitina de soia, lapte animal) și toate procedurile nocive, înlocuindu-le cu ceea ce ei numesc “metoda maturala”, o formă de procesare delicată și sofisticată a boabelor de cacao. Diferența o vei simți la prima degustare.

Amato e o desfătare pentru oricine, de la cei mai aprigi gurmanzi, la cei care adoptă un regim vegan sau paleo sau cei care au intoleranță la gluten, lactoză sau soia.

Fiecare ciocolată Matu e asezată cu grijă într-un ambalaj sustenabil și inovator, din material biodegradabil, ce poate fi folosit ulterior pe post de îngrășământ. Tabletele sunt învelite într-o hârtie realizată din celuloză regenerabilă a eucaliptului. Aceasta protejează aroma de umiditate, prelungind astfel durata de depozitare a produsului.

Ciocolata cu caju

Ciocolata cu caju, bio

22.00 lei

Aceasta ciocolată e o poveste catifelată, în care i personaggi principali sunt nucile de caju și boabele de cacao în concentrație de 42%,

În rolurile secundare strălucesc ingrediente de mare calitate precum lucuma, roșcova, scorțișoara, inulina și sarea integrală de mare. Toate bogate în minerale și neprețuite pentru sănătatea noastră.

Această ciocolată e realizată manual, folosind cele mai bune ingrediente naturale, prin presare la rece.

Creatorii săi au eliminat toate elementele de prisos (zaharuri rafinate, aditivi artificiali, lecitina de soia, lapte animal) și toate procedurile nocive, înlocuindu-le cu ceea ce ei numesc “metoda maturala”, o formă de procesare delicată și sofisticată a boabelor de cacao. Diferența o vei simți la prima degustare.

Cremoso Anacardi e o desfătare pentru oricine, de la cei mai aprigi gurmanzi, la cei care adoptă un regim vegan sau paleo sau cei care au intoleranță la gluten, lactoză sau soia.

Fiecare ciocolată Matu e asezată cu grijă într-un ambalaj sustenabil și inovator, din material biodegradabil, ce poate fi folosit ulterior pe post de îngrășământ. Tabletele sunt învelite într-o hârtie realizată din celuloză regenerabilă a eucaliptului. Aceasta protejează aroma de umiditate, prelungind astfel durata de depozitare a produsului.

Ciocolata pentru copii

22.00 lei

În sfârșit și o ciocolată pentru copii!

Fără pic de cafeină sau teobromină cu aromă irezistibilă de banane și zmeură, această ciocolată a fost marea caștigătoare a Functional Food Awards in 2018.

Cicolata e realizată manual, folosind cele mai bune ingrediente naturale, prin presare la rece.

Creatorii săi au eliminat toate elementele de prisos (zaharuri rafinate, aditivi artificiali, lecitina de soia, lapte animal) și toate procedurile nocive, înlocuindu-le cu ceea ce ei numesc “metoda maturala”, o formă de procesare delicată și sofisticată a boabelor de cacao. Diferența o vei simți la prima degustare.

Banana e Lampone e o desfătare pentru cei mici, oferindu-le un plus de energie fără a-i agita însă.

Fiecare ciocolată Matu e asezată cu grijă într-un ambalaj sustenabil și inovator, din material biodegradabil, ce poate fi folosit ulterior pe post de îngrașământ. Tabletele sunt învelite într-o hârtie realizată din celuloză regenerabilă a eucaliptului. Aceasta protejează aroma de umiditate, prelungind astfel durata de depozitare a produsului.

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  • Attributes
  • Custom attributes
  • Custom fields
Compare
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping