🧑🍳🍫Cum pregătești ciocolata Dubai
👉Ingrediente: 100g kataifi, 35g ghee, 120g cremă fistic, 2-3lgț pastă pură fistic, 1-2lgț tahini, sare, 150g ciocolată amăruie și pentru decor fleur de sel.
1️⃣ Mărunțim kataiful.
2️⃣ Încingem o tigaie, adăugăm untul și kataiful, prăjim și amestecăm continuu 5-6 minute. Mutăm într-un bol, lăsăm să se răcească.
3️⃣ Topim ciocolata.🍫
4️⃣ Tapetăm pereții formelor (silicon) cu ciocolată topită și punem apoi formele în congelator timp de 10-15 min.
5️⃣ Peste kataiful prăjit adăugăm cremă de fistic BioBronte, pastă pură de fistic BioBronte, tahini și puțină sare. Amestecăm bine.
6️⃣ Umplem formele cu amestecul de kataiful și acoperim cu ciocolată.
7️⃣ Lăsăm 15 minute la congelator, apoi se pot servi cu fleur de sel ori simple.
8️⃣ Se păstrează la frigider.
🍫Tu ai încercat până acum această ciocolată?