We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Usefull links

Contact us

Livrare gratuita la comenzi in valoare de peste 350 lei | Discount 5 lei pentru plata online | 0725 522 293

Creme Tartinabile

Creme tartinabile 100% bio –  fără coloranți și conservanți necruțători ce stau ascunși în spatele ambalajelor înverzite și dichisite. Creme tartinabile vegane (fară ingrediente de origine animală). Alege-ți preferata: Fistic, Migdale sau Alune de Pădure. Servește-le ca atare sau adaugă-le în prăjituri și torturi.

Total 10 produse

Matu Healthy Nutella bio,150g

45.00 lei

Rasfață-te fără nicio vină cu crema tartinabilă din migdale și cacao Matie – o alternativă mai sănătoasă a faimoasei Nutella, preparată din 64% migdale, zahăr natural de cocos și cea mai bună cacao ecuadoriană.

Spread-ul bogat în nutrienți combină gustul și textura satisfăcătoare a migdalelor cu nuanțele de caramel ale zahărului de cocos și nuanțele unice ale sortimentului de cacao Arriba National Fino de Aroma dell’ Ecuador – și îți va transforma micul dejun sau gustarea de după-amiază nu doar în ceva delicios, ci și hrănitor.

Promotie

BioBronte Pachet Pasta pura bio

76.50 lei

Am pregătit combo-ul perfect de grăsimi sănătoase: 1 buc Pastă pură de migale și 1 buc Pastă pură de alune de pădure. 

Profită de această super ofertă și umple-ți cămara cu produse sănătoase, mega delicioase și bucura-te împreună cu cei dragi!

Promotie

Pachet Creme tartinabile BioBronte

70.00 lei

Condividi l’amore! Share the love! Dăruiește un răsfăț dulce sau bucură-te alături de cei dragi de cele mai bune creme tartinabile, realizate din doar 4 ingrediente, vegane.
Alege unul din pachetele promoționale pregătite special pentru tine.
Pachetul conține:
– 1 x borcan cremă de migdale bio, 150g
– 1 x borcan cremă de alune de pădure bio, 150g

Promotie

Pachet Creme tartinabile & Ciocolata

85.00 lei

Condividi l’amore! Share the love! Alege un răsfăț dulce sau un cadou gourmand & gourmet compus din cremele tartinabile bine cunoscute BioBronte, alături de o ciocolată adevărată raw-vegană.

Pachetul conține:
– 1 x borcan cremă de migdale bio
– 1 x borcan cremă de alune de pădure bio
– 1 x ciocolată raw vegană, bio

BioBronte Pastă de fistic de Bronte DOP bio, 150g

86.90 lei

Pasta de fistic este un unt fin realizat 100% din fistic crud biologic, fără alte ingrediente adăugate . Fisticul de Bronte este recunoscut la nivel mondial ca fiind cel mai bun fistic din lume, de aici și inscripția DOP pe acest tip de produs.

Moale și cu o savoare puternică, acest preparat special va înnobila deserturile sau micul tău dejun, poate chiar și o gustare, de ce nu?

Produs vegan, 100% natural, din cultură biologică.

Gramaj: 150g

BioBronte Pastă de migdale bio, 150g

45.00 lei

Pasta de migdale este un unt fin realizat 100% din migdale biologice, fără alte ingrediente adăugate .

Moale și cu o savoare puternică, acest preparat special va înnobila deserturile sau micul tău dejun, poate chiar și o gustare, de ce nu?

Produs vegan, 100% natural, din cultură biologică.

Gramaj: 150g

Pastă de alune de pădure

45.00 lei

Pasta de alune de pădure este un unt fin realizat 100% din alune de pădure biologice . Moale și cu o savoare puternică, acest preparat special va înnobila deserturile sau micul tău dejun, poate chiar și o gustare, de ce nu?

Produs vegan, 100% natural, din cultură biologică.

BioBronte Crema de alune de padure bio, 150g

45.00 lei

Crema de alune de pădure are un gust intens, fiind un preparat special menit să încânte papilele gustative. Compusă din doar 4 ingrediente, aceasta reprezintă un desert sănătos pentru cei mici și cei mari.

Este un produs vegan/vegetarian , ideal pentru a fi servit la mic dejun ori pentru a crea deserturi delicioase!

Gramaj: 150g

BIOBRONTE_Crema de fistic_BioUp_000421

BioBronte Cremă de fistic de Bronte DOP bio, 150g

59.50 lei

Crema de fistic din Bronte este un’, mozione pentru papilele gustative. Moale, usor de întins, cu o savoare puternică, acest preparat special creează dependență.

Este un produs vegan, ideal pentru a fi servit la micul dejun sau pentru a umple deserturi delicioase.

Gramaj: 150g

Crema de migdale bio_BioUp_000427

BioBronte Crema de migdale bio, 150g

45.00 lei

Rafinată și cu un gust cosi delicato, crema de migdale a fost creată să ofere o savoare unică și neobișnuită oricărui desert.

Este un produs vegan, care poate transformă un mic dejun într-o sărbătoare și care poate înnobila multe mâncăruri gatite la cuptor, cu puțină imaginație și îndrăzneală tipic siciliană.

Gramaj: 150g