Tort cu fistic și căpșuni este propunerea noastră pentru un desert delicios, ușor de preparat și care poate fi adaptat în mai multe feluri. TasteBazaar vă recomandă să folosiți nuci, migdale sau alune de pădure în loc de fistic și să îl decorați cu orice alte fructe preferați. Ingrediente blat 100 gr unt la temperatura...
Salam de biscuiți cu pastă de fistic și pastă de alune de pădure
Salam de biscuiți probabil ați mai mâncat, așa că vă provocăm să încercați salam de biscuiți cu fistic sau alune de pădure, plin de aromele intense și naturale ale pastelor noastre de nuci. Rețeta salamului de biscuiți este realizată în colaborare cu TasteBazaar. Pentru salamul de biscuiți cu fistic aveți nevoie de: 50 gr biscuiți...
Rulouri babka cu cremă de fistic și ciocolată
Schimbă repertoriul de la clasicul cozonac la rulouri babka pline de cremă artizanală de fistic bio și ciocolată neagră. Rețeta noastră este realizată în colaborare cu TasteBazaar și este una dintre propunerile noastre pentru sărbătorile de iarnă, dar și alte ocazii dulci. Ingrediente pentru 12-14 rulouri: 500 gr făină 30 gr zahăr o linguriță de...
Înghețată de alune de pădure și fistic (din doar trei ingrediente)
Am pregătit o rețetă delicioasă de înghețată pentru lunile calde, o înghețată cu doar trei ingrediente care îți va aduce aminte de gelateriile artizanale din bella Italia. Descoperă mai jos rețeta de înghețată preparată cu cremele de alune de pădure și fistic, o colaborare cu TasteBazaar. Ingrediente: 250 ml smântână lichidă rece 200 gr lapte...
Cheesecake la pahar rețetă
Împreună cu TasteBazaar avem o propunere de desert delicios, extrem de simplu de pregătit, care nu necesită coacere. Noi am folosit cremele si pastele Bio Bronte si te invităm si pe tine să le încerci. Pentru varianta baby friendly, eliminați zahărul din cremă, alegeți o pastă de nuci și biscuiți fără fără zahăr (sau măcinați...
Biscotti cu cremă de migdale
Cu ajutorul cremei vegane de migdale de la Bio Brontete învățăm o rețetă nouă. Pentru o rețetă baby friendly, poți înlocui crema de migdale cu pasta de migdale și vei elimina zahărul din compoziție, înlocuind eventual cu mierea turtă dulce. Ingredientele necesare: – 130g făină – 1 linguriță praf de copt – 1/4 linguriță sare...
Tort babyfriendly, fara zahar
Pentru că ne-am dorit un tort pentru copii, adică fără zahăr sau alți îndulcitori, am apelat la Taste Bazar să facă o magie… ne-a răspuns bucuroasă și a venit rețeta cu ajutorul pastei de alune de padure. Pasta de alune de pădure nu conține absolut deloc zahăr, fiind realizată 100% din alune de pădure de...
Semifreddo cu cremă de fistic
Zilele caniculare sunt după colț, iar noi vă propunem o rețetă de semifreddo răcoritoare. Cremă de fistic și zmeură, credeți că se potrivesc? Eu zic că ar fi atracția principală pe orice masa, chiar și una festivă și o să fiți surprinși de cât de simplu se prepară. Are două straturi de înghețată de mascarpone...
Cheesecake cu îndulcitor natural (creme oțet balsamic)
Mereu mi-am dorit ca mâncatul sănătos să nu fie un subiect punctual pe care să îl respect câteva luni din an, ci acesta să fie stilul meu de viață. Bineînțeles că un stil de viață sănătos presupune și răsfăț cu dulciuri delicioase, secretul constând în calitate și cantitate, așadar m-am gândit să vă las aici...
Brownie cu Ulei de măsline
Weekend-ul trecut ne-am delectat cu un brownie realizat după rețeta Flaviei Florean, iar apoi săptămâna trecută discutând cu Andreea Grecu mi-a spus că ar vrea să facă o prajitură cu ulei de măsline… ce a ieșit din această combinație? … Un brownie cu ulei de măsline suuuper buuun, v-ați suflecat mânecile? ? Am început să...