We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Usefull links

Contact us

Livrare gratuita la comenzi in valoare de peste 350 lei | Discount 5 lei pentru plata online | 0725 522 293
Despre Noi
Pentru mulți „bio” e doar un atribut pe o etichetă.
Pentru unii, e o misiune.
Eu sunt Diana și am creat BioUp din dorința de a oferi greutate noțiunii de „bio”, pe o piață în care acesta-și pierde valoarea pe zi ce trece.
Produse bio
Bio Orto_BioUp_Mood_POMSECCBIO212
Cu fiecare lucru nou pe care-l încerci, mă vei urma într-o călătorie a gustului prin întreaga lume. Savurează fiecare moment și păstrează-l în amintirea ta.
Diana
/ Manager
BioUp Diana Profil 1

Povestea mea

Povestea mea începe în Ardeal, aproape de natură, unde toată lumea din jurul meu gătea din zori și până seara bunătăți care mi-au înseninat copilaria și adolescența.

Facultatea a însemnat sfârșitul meselor sănătoase și al plimbarilor îndelungate. M-am mutat în capitală, un oraș al vitezei unde nu era loc de tihnă.

Ani de-a rândul am tânjit după acestea, spunându-mi că-mi voi face timp pentru vizite mai dese sau mese mai alese. Munca în corporație m-a îndepartat și mai tare de orice promisiune față de sanatatea sau corpul meu.

Până acum trei ani, când am cautat cu disperare o schimbare, prin târgurile artizanale din Franța, Germania și Italia. Călătoream des și urmăream un singur lucru: să găsesc produse din ingrediente sută la sută naturale, fără conservanți si cu un gust nemaîntâlnit. Gustul pe care il pierdusem odată cu plecarea la facultate. Savoarea inconfundabilă și complet diferită a unui preparat artizanal autentic.

Prin mâinile mele au trecut sute de alimente al căror aspect se ridica întotdeauna la înalțimea ambalajului. Dintre acestea am ales să testez câteva zeci și în final, să le selectez doar pe cele care-mi îndeplineau toate exigențele.

De ce am ales să creez BioUp?

Pentru ca tu să ai o dietă echilibrată și cât mai variată, am încercat să acopăr întreaga paletă de produse artizanale, de la preparate gata a fi consumate, la bunătăți de pus la păstrare.

Fiecare produs ales are în spate o poveste captivantă și o tradițe îndelungată. Creatorii acestor delicii sunt oameni deosebiți, care prețuiesc calitatea mai presus de orice. Oameni dedicați pasiunii lor, care știu că lucrurile cu adevărat bune cer timp, îndemânare și pasiune.

Tot ce am ales pentru desfătarea ta, reprezintă o experiență multi-senzorială. Negreșit, vei redescoperi savoarea biscuiților din copilărie, mirosul grisinelor calde, aroma năucitoare a unor prăjituri unice în lume și alte mici bucurii menite să-ți schimbe instantaneu starea de spirit.

Mi-aș dori să privești BioUp ca pe o investiție în plăcerea de azi și în trupul tău de mâine. Mi-aș dori ca dincolo de savori unice, gust intens și aspect seducător, să înțelegi că produsele pe care le-am ales pentru tine sunt un pas spre următorul nivel de sănătate și bunăstare.

Bucură-te să descoperi ce înseamnă cu adevarat bio. Cu fiecare lucru nou pe care-l încerci, mă vei urma într-o călătorie a gustului prin întreaga lume. Savurează fiecare moment și păstrează-l în amintirea ta.

Cu drag,
Diana

BioUp-Diana-Profil-3