Showing 1–12 of 14 results
Pastă de fistic de Bronte DOP bio
78.00 leiPasta de fistic este un unt fin realizat 100% din fistic crud biologic, fără alte ingrediente adăugate . Fisticul de Bronte este recunoscut la nivel mondial ca fiind cel mai bun fistic din lume, de aici și inscripția DOP pe acest tip de produs.
Moale și cu o savoare puternică, acest preparat special va înnobila deserturile sau micul tău dejun, poate chiar și o gustare, de ce nu?
Produs vegan, 100% natural, din cultură biologică.
Pastă de migdale bio
45.00 leiPasta de migdale este un unt fin realizat 100% din migdale biologice, fără alte ingrediente adăugate .
Moale și cu o savoare puternică, acest preparat special va înnobila deserturile sau micul tău dejun, poate chiar și o gustare, de ce nu?
Produs vegan, 100% natural, din cultură biologică.
Pastă de alune de pădure
45.00 leiPasta de alune de pădure este un unt fin realizat 100% din alune de pădure biologice . Moale și cu o savoare puternică, acest preparat special va înnobila deserturile sau micul tău dejun, poate chiar și o gustare, de ce nu?
Produs vegan, 100% natural, din cultură biologică.
Crema de alune de padure bio
45.00 leiCrema de alune de pădure are un gust intens, fiind un preparat special menit să încânte papilele gustative. Compusă din doar 4 ingrediente, aceasta reprezintă un desert sănătos pentru cei mici și cei mari.
Este un produs vegan/vegetarian , ideal pentru a fi servit la mic dejun ori pentru a crea deserturi delicioase!
Cremă de fistic de Bronte DOP bio
57.00 leiCrema de fistic din Bronte este un’, mozione pentru papilele gustative. Moale, usor de întins, cu o savoare puternică, acest preparat special creează dependență.
Este un produs vegan, ideal pentru a fi servit la micul dejun sau pentru a umple deserturi delicioase.
Crema de migdale bio
45.00 leiRafinată și cu un gust cosi delicato, crema de migdale a fost creată să ofere o savoare unică și neobișnuită oricărui desert.
Este un produs vegan, care poate transformă un mic dejun într-o sărbătoare și care poate înnobila multe mâncăruri gatite la cuptor, cu puțină imaginație și îndrăzneală tipic siciliană.
Ciocolata pentru copii
22.00 leiÎn sfârșit și o ciocolată pentru copii!
Fără pic de cafeină sau teobromină cu aromă irezistibilă de banane și zmeură, această ciocolată a fost marea caștigătoare a Functional Food Awards in 2018.
Cicolata e realizată manual, folosind cele mai bune ingrediente naturale, prin presare la rece.
Creatorii săi au eliminat toate elementele de prisos (zaharuri rafinate, aditivi artificiali, lecitina de soia, lapte animal) și toate procedurile nocive, înlocuindu-le cu ceea ce ei numesc “metoda maturala”, o formă de procesare delicată și sofisticată a boabelor de cacao. Diferența o vei simți la prima degustare.
Banana e Lampone e o desfătare pentru cei mici, oferindu-le un plus de energie fără a-i agita însă.
Fiecare ciocolată Matu e asezată cu grijă într-un ambalaj sustenabil și inovator, din material biodegradabil, ce poate fi folosit ulterior pe post de îngrașământ. Tabletele sunt învelite într-o hârtie realizată din celuloză regenerabilă a eucaliptului. Aceasta protejează aroma de umiditate, prelungind astfel durata de depozitare a produsului.
Ciocolată neagră, bio 100% cacao
22.00 leiCiocolată cu 1 singur ingredient, boabe de cacao!
Undeva în Ecuador curge Esmeraldas, un râu frumos, de un verde smarald. Apele sale hrănesc un sol fertil, unde crește un soi unic de boabe de cacao: Arriba National Fino de Aroma.
Acesta este ingredientul care stă la baza unei ciocolate cu gust inconfundabil, 100% cacao și o aromă asi intenso.
Această ciocolată e realizată manual, folosind cele mai bune ingrediente naturale, prin presare la rece. Are o notă subtilă de nuci caju.
Creatorii săi au eliminat toate elementele de prisos (zaharuri rafinate, aditivi artificiali, lecitina de soia, lapte animal) și toate procedurile nocive, înlocuindu-le cu ceea ce ei numesc “metoda maturala”, o formă de procesare delicată și sofisticată a boabelor de cacao. Diferența o vei simți la prima degustare.
Ciento Ciento Arriba e o desfătare pentru oricine, de la cei mai aprigi gurmanzi, la cei care adoptă un regim vegan sau paleo sau cei care au intoleranță la gluten, lactoză sau soia.
Fiecare ciocolată Matu e așezată cu grijă într-un ambalaj sustenabil și inovator, din material biodegradabil, ce poate fi folosit ulterior pe post de îngrășământ. Tabletele sunt învelite într-o hârtie realizată din celuloza regenerabilă a eucaliptului. Aceasta protejează aroma de umiditate, prelungind astfel durata de depozitare a produsului.
Ciocolată neagră, bio 72% cacao
22.00 leiCiocolată din doar 3 ingrediente!
Povestea acestei ciocolate extra dark, cu 72% cacao, începe în Ecuador, în delta muy caliente a râului Esmeraldas. Acolo domnește o vegetație luxuriantă și razele soarelui dezmiardă neîncetat boabe de cacao din soiul Arriba National Fino de Aroma.
Această ciocolată e realizată manual, folosind cele mai bune ingrediente naturale, prin presare la rece. Are o notă subtilă de nuci caju.
Creatorii săi au eliminat toate elementele de prisos (zaharuri rafinate, aditivi artificiali, lecitina de soia, lapte animal) și toate procedurile nocive, înlocuindu-le cu ceea ce ei numesc “metoda maturala”, o formă de procesare delicată și sofisticată a boabelor de cacao. Diferența o vei simți la prima degustare.
Esmeraldas Ecuador e o desfătare pentru oricine, de la cei mai aprigi gurmanzi, la cei care adoptă un regim vegan sau paleo sau cei care au intoleranță la gluten, lactoză sau soia.
Fiecare ciocolata Matu e așezată cu grijă într-un ambalaj sustenabil și inovator, din material biodegradabil, ce poate fi folosit ulterior pe post de îngrășământ. Tabletele sunt învelite într-o hârtie realizată din celuloză regenerabilă a eucaliptului. Aceasta protejează aroma de umiditate, prelungind astfel durata de depozitare a produsului.
Ciocolată cu ciuperci medicinale, bio
Inzestrată cu ciuperci medicinale, această ciocolată extra-dark cu 62% cacao e o desfătare pentru papilele gustative și un izvor nebănuit de sănătate.
Conține un mix surprinzător de ciuperci medicinale, cu proprietăți benefice incredibile asupra organismului și frumuseții.
În Terra di Montagna (Regiunea Muntoasă) vei întâlni ciupercile Reishi, denumite de japonezi și „ciupercile nemuririi”, cu peste 400 de substanțe bioactive. Acestora li se adaugă ciupercile Chaga, cu proprietăți antioxidante și detoxifiante, benefice pentru circulatțe și piele. Ultimele dar la fel de importante, sunt ciupercile Cordioceps, una din cele mai cunoscute specii medicinale, renumite pentru caracteristicile sale hepato-protectoare, anti-hipertensive, hipoglicemice și anti-imbatranire.
Această ciocolată e realizată manual, folosind cele mai bune ingrediente naturale, prin presare la rece.
Creatorii săi au eliminat toate elementele de prisos (zaharuri rafinate, aditivi artificiali, lecitina de soia, lapte animal) și toate procedurile nocive, înlocuindu-le cu ceea ce ei numesc “metoda maturala”, o formă de procesare delicată și sofisticată a boabelor de cacao. Diferența o vei simți la prima degustare.
Terra di Montagna e o desfătare pentru oricine, de la cei mai aprigi gurmanzi, la cei care adoptă un regim vegan sau paleo sau cei care au intoleranță la gluten, lactoza sau soia.
Fiecare ciocolată Matu e asezată cu grijă într-un ambalaj sustenabil și inovator, din material biodegradabil, ce poate fi folosit ulterior pe post de îngrășământ. Tabletele sunt învelite într-o hârtie realizată din celuloză regenerabilă a eucaliptului. Aceasta protejează aroma de umiditate, prelungind astfel durata de depozitare a produsului.
Ciocolata cu ashwaganda și mucuna, bio
22.00 leiDenumirea de Matu vine de la „matuccio”, o formă de alint pentru Amato, care la rândul său e un nume des întâlnit în Irpina. Este un tribut adus companiei Amata Terra (Pământul Iubit), înființată de către cei doi „parinți” ai ciocolatei.
Amato este o ciocolată neagră cu 52% cacao și extracte naturale de ashwagandha și mucuna.
Aceasta ciocolată mult-iubită e un amestec exotic surprinzător a două ingrediente de pe două continente.
Mucuna, originară din Africa și Asia tropicală e o plantă folosită de mii de ani în medicina ayrvedică. Conține levodopa, un medicamente folosit în tratamentele pentru Parkinson.
Ashwagandha sau „ginseng-ul indian” este un tonic natural cu proprietăți anti-inflamatoare foarte eficiente.
Această ciocolată e realizată manual, folosind cele mai bune ingrediente naturale, prin presare la rece.
Creatorii săi au eliminat toate elementele de prisos (zaharuri rafinate, aditivi artificiali, lecitina de soia, lapte animal) și toate procedurile nocive, înlocuindu-le cu ceea ce ei numesc “metoda maturala”, o formă de procesare delicată și sofisticată a boabelor de cacao. Diferența o vei simți la prima degustare.
Amato e o desfătare pentru oricine, de la cei mai aprigi gurmanzi, la cei care adoptă un regim vegan sau paleo sau cei care au intoleranță la gluten, lactoză sau soia.
Fiecare ciocolată Matu e asezată cu grijă într-un ambalaj sustenabil și inovator, din material biodegradabil, ce poate fi folosit ulterior pe post de îngrășământ. Tabletele sunt învelite într-o hârtie realizată din celuloză regenerabilă a eucaliptului. Aceasta protejează aroma de umiditate, prelungind astfel durata de depozitare a produsului.