We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Usefull links

Contact us

Livrare gratuita la comenzi in valoare de peste 350 lei | Discount 5 lei pentru plata online | 0725 522 293

Mini panettone, 100g

29.50 lei

Mini panettone (100g), italienii îl numesc Panettonccini…

Produs disponibil prin Precomanda.

Puteți precomanda și achita exclusiv online sau prin transfer bancar mini panettoni până pe 6 februarie 2022. Noi ne ocupăm să lăsăm toate dorințele voastre la dospit, în bucătăria italiană Biobronte, începând ca livrările către voi să le facem în perioada 24 – 1 Martie 2022.

Pachetul contine: 1 buc. Panettone 100 gr

Lipsa stoc
SKU 000456
Categorie
Tag

Descriere

Lucrurile bune necesită răbdare și timp. Precomandă-ți acum un mini panettone autentic, un desert tradițional italian cu cremă de fistic, decorat cu ciocolată și bucăți de fistic.
Făcut doar din ingrediente de calitate – făină, crema Biobronte de fistic pe care o cunoști și o iubești deja, zahăr, miere, unt și gălbenuș de ou – acest panettone este răsfățul suprem pentru tine și cadoul ideal pentru cei dragi.
Apasă butonul de precomanda ca să îți rezervi cât mai repede un mini panettone – surprinde-i pe cei dragi cu un cadou inedit!

Detalii produs: Panettone are 100 gr

Informații suplimentare

Greutate 100 g

Ingrediente

– Panettone: Făină de grâu, zahăr, unt, gălbenuș de ou, maia (drojdie naturală), lapte praf degresat, emulgator: mono digliceride ale acizilor grași, sare, arome

– Umplutură cu 10% cremă de fistic: fistic (30%), zahăr, ulei de floarea soarelui, ulei de cocos, unt de cacao, lapte praf degresat, zer praf, emulgator: lecitină de floarea soarelui, aromă (vanilină)

– Ciocolată glazură 10%: ciocolată (zahăr, unt de cacao, lapte praf, emulsifiant: lecitină de floarea soarelui , aromă naturală de vanilie), fistic 5%

Ingredientele evidențiate sunt alergeni