We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Usefull links

Contact us

Livrare gratuita la comenzi in valoare de peste 350 lei | Discount 5 lei pentru plata online | 0725 522 293

Afisare 1–12 din 21 total produse

Promotie

Biogetta duo

66.00 lei

Dacă n-ai reușit încă să alegi între Biogetta clasic si Biogetta turmeric, te ajutăm să le cumperi pe amândouă într-un pachet promoțional.

1 buc Biogetta cu turmeric si 1 buc Biogetta clasic – încearcă prima Vegeta naturală de pe piață, Vegeta care nu e vegeta, din legume proaspete și sare de mare.

 • No GMO
 • No flavor enhancers
 • No fat
 • Gluten-free
 • Starch-free
 • Laktose-free
Promotie

Pachet Pasta Night

64.00 lei

Pasta Night este pachetul ideal pentru un prânz sau o cină rapidă.

Folosește ulei de măsline de la roșiile uscate pentru un plus de savoare în pastele tale sau oricare alt preparat.

Continut:

1 buc Paste din făină de grâu dur bio, 500g

1 buc Rosii uscate în ulei de măsline bio, 370ml

Promotie

Acetaia Leonardi Trio Trufe

165.00 lei

Pachetul Trio Trufe a fost conceput ca să poți să te bucuri de cele mai bune arome, indiferent că vorbim de Trufe albe sau negre.

Pachetul contine (non biologice):

1 buc Carpaccio Trufe negre, 85g

1 buc Sos de trufe albe și ciuperci porcini, 90g

1 buc Salsa de trufe negre, 90g

Promotie

BioBronte Pachet Pasta pura bio

76.50 lei

Am pregătit combo-ul perfect de grăsimi sănătoase: 1 buc Pastă pură de migale și 1 buc Pastă pură de alune de pădure. 

Profită de această super ofertă și umple-ți cămara cu produse sănătoase, mega delicioase și bucura-te împreună cu cei dragi!

Promotie

Biogetta Pachet Condimente bio

58.00 lei

Pachetul promotional conține 1 buc Biogetta cu turmeric si 1 buc Sare de mare cu ierburi Provance, un combo ideal pentru a da gust autentic preparatelor tale.

 • No GMO
 • No flavor enhancers
 • No fat
 • Gluten-free
 • Starch-free
 • Laktose-free
Promotie

BioOrto Cutia cu sosuri Puttanesca bio 370ml, 6 buc

129.00 lei

Fă-ți stocul cu sosul tău preferat la un preț care o să devină și el preferatul tău. Sos de roșii dulci și bine coapte, acompaniat de căldura ardeilor picanți și a măslinelor, într-o rețetă tradițională italienească.
Cutia conține șase borcane de sos Puttanesca Bio Orto.

Promotie

BioOrto Pachet cu uleiuri de masline Coratina

221.00 lei

Fă-ți stocul din uleiul tău preferat de măsline – presat la rece, cu un miros proeminent fructat și note de amărui și picante.

Descoperă cutia cu cele trei sticle de ulei de măsline Coratina, gata de împărțit cu cei dragi sau stocul tău serios din produsul tău favorit.

Selecția conține o sticlă de ulei de măsline Coratina 250 ml, o sticlă de ulei de măsline Coratina 500 ml și o sticlă de ulei de măsline Coratina 1000 ml.

Promotie

BioOrto Pachet cu uleiuri de masline Ogliarola

221.00 lei

Fă-ți stocul din uleiul tău preferat de măsline – presat la rece, cu un profil bogat, o textură fină și note de migdale și anghinare.

Descoperă cutia cu cele trei sticle de ulei de măsline Ogliarola, gata de împărțit cu cei dragi sau stocul tău serios din produsul tău favorit.

Selecția conține o sticlă de ulei de măsline Ogliarola 250 ml, o sticlă de ulei de măsline Ogliarola 500 ml și o sticlă de ulei de măsline Ogliarola 1000 ml.

Promotie

BioOrto Pachet cu ulei de masline Peranzana

265.00 lei

Fă-ți stocul din uleiul tău preferat de măsline – presat la rece, un auriu închis, cu irizații verzui delicate și un gust puternic de roșii proaspăt culese și ierburi aromatice.

Descoperă cutia cu cele trei sticle de ulei de măsline Peranzana, gata de împărțit cu cei dragi sau stocul tău serios din produsul tău favorit.

Selecția conține o sticlă de ulei de măsline Peranzana 250 ml, o sticlă de ulei de măsline Peranzana 500 ml și o sticlă de ulei de măsline Peranzana 1000 ml.

Promotie

BioOrto Pachet mix cu uleiuri de masline, 1L

299.00 lei

Îți plac uleiurile cu arome de nuci, cu note amărui și picante sau nici măcar nu ești convins că ți-ai găsit soiul preferat?

Bucură-te de o selecție gustoasă din toate soiurile noastre de uleiuri extravirgine și descoperă-ți produsele preferate.

Selecția aceasta conține o sticlă de ulei de măsline Peranzana 1000 ml, o sticlă de ulei de măsline Ogliarola 1000 ml și o sticlă de ulei de măslline Coratina 1000 ml.

Promotie

BioOrto Pachet mix cu uleiuri de masline, 500ml

240.00 lei

O focaccia proaspătă, oțet balsamic traditional din Modena și uleiul de masline favorit. Găsește-ți perechea degustând toate soiurile noastre de uleiuri extravirgine în noua noastră selecție mixtă.

Selecția aceasta conține o sticlă de ulei de măsline Peranzana 500 ml, o sticlă de ulei de măsline Ogliarola 500 ml și o sticlă de ulei de măslline Coratina 500 ml.

Promotie

BioOrto Pachet mix cu uleiuri de masline, 250ml

149.00 lei

O degustare, un cadou gourmand sau cea mai rafinată selecție de uleiuri de măsline pentru platoul de antipasti, bucură-te de fiecare dintre soiurile noastre de uleiuri extravirgine și descoperă-ți produsele preferate.

Selecția aceasta conține o sticlă de ulei de măsline Peranzana 250 ml, o sticlă de ulei de măsline Ogliarola 250 ml și o sticlă de ulei de măslline Coratina 250 ml.