We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Usefull links

Contact us

Livrare gratuita la comenzi in valoare de peste 240 lei | Discount 5 lei pentru plata online | 0725 522 293
My Cart
0.00 lei

Showing all 9 results

Promotie

Cutia cu uleiuri de masline Coratina

210.00 lei

Fă-ți stocul din uleiul tău preferat de măsline – presat la rece, cu un miros proeminent fructat și note de amărui și picante.

Descoperă cutia cu cele trei sticle de ulei de măsline Coratina, gata de împărțit cu cei dragi sau stocul tău serios din produsul tău favorit.

Selecția conține o sticlă de ulei de măsline Coratina 250 ml, o sticlă de ulei de măsline Coratina 500 ml și o sticlă de ulei de măsline Coratina 1000 ml.

Promotie

Cutia cu uleiuri de masline Ogliarola

210.00 lei

Fă-ți stocul din uleiul tău preferat de măsline – presat la rece, cu un profil bogat, o textură fină și note de migdale și anghinare.

Descoperă cutia cu cele trei sticle de ulei de măsline Ogliarola, gata de împărțit cu cei dragi sau stocul tău serios din produsul tău favorit.

Selecția conține o sticlă de ulei de măsline Ogliarola 250 ml, o sticlă de ulei de măsline Ogliarola 500 ml și o sticlă de ulei de măsline Ogliarola 1000 ml.

Promotie

Cutia cu ulei de masline Peranzana

250.00 lei

Fă-ți stocul din uleiul tău preferat de măsline – presat la rece, un auriu închis, cu irizații verzui delicate și un gust puternic de roșii proaspăt culese și ierburi aromatice.

Descoperă cutia cu cele trei sticle de ulei de măsline Peranzana, gata de împărțit cu cei dragi sau stocul tău serios din produsul tău favorit.

Selecția conține o sticlă de ulei de măsline Peranzana 250 ml, o sticlă de ulei de măsline Peranzana 500 ml și o sticlă de ulei de măsline Peranzana 1000 ml.

Promotie

Cutia mix cu uleiuri de masline, 1L

285.00 lei

Îți plac uleiurile cu arome de nuci, cu note amărui și picante sau nici măcar nu ești convins că ți-ai găsit soiul preferat?

Bucură-te de o selecție gustoasă din toate soiurile noastre de uleiuri extravirgine și descoperă-ți produsele preferate.

Selecția aceasta conține o sticlă de ulei de măsline Peranzana 1000 ml, o sticlă de ulei de măsline Ogliarola 1000 ml și o sticlă de ulei de măslline Coratina 1000 ml.

Promotie

Cutia mix cu uleiuri de masline, 500ml

230.00 lei

O focaccia proaspătă, oțet balsamic traditional din Modena și uleiul de masline favorit. Găsește-ți perechea degustând toate soiurile noastre de uleiuri extravirgine în noua noastră selecție mixtă.

Selecția aceasta conține o sticlă de ulei de măsline Peranzana 500 ml, o sticlă de ulei de măsline Ogliarola 500 ml și o sticlă de ulei de măslline Coratina 500 ml.

Promotie

Cutia mix cu uleiuri de masline, 250ml

137.50 lei

O degustare, un cadou gourmand sau cea mai rafinată selecție de uleiuri de măsline pentru platoul de antipasti, bucură-te de fiecare dintre soiurile noastre de uleiuri extravirgine și descoperă-ți produsele preferate.

Selecția aceasta conține o sticlă de ulei de măsline Peranzana 250 ml, o sticlă de ulei de măsline Ogliarola 250 ml și o sticlă de ulei de măslline Coratina 250 ml.

Promotie

Selectie premium de uleiuri de masline bio, 500 ml

289.00 lei

Ambalaj premium, sticle opace pentru a conserva calitatea produsului și cele mai delicate profiluri aromatice: uleiurile nobile extravirgine de măsline Gran Cru din soiurile Peranzana și Ogliarola.

Alege cutia noastră premium de uleiuri de măsline și bucură-ți simțurile la fiecare degustare – în platouri de brânzeturi sau antipasti, salate, legume proaspete sau gătite la abur și cele mai gustoase supe.

Cutia conține o sticlă de ulei de măsline premium quality extravirgin, soi Ogliarola Gran Cru 500 ml și o sticlă de ulei de măsline premium quality extravirgin, soi Peranzana Gran Cru 500 ml.

Promotie

Pachet Ziua Indragostitilor no.1

70.00 lei

Condividi l’amore! Share the love! Dăruiește un răsfăț dulce de sărbătoarea dragostei, un cadou gourmand & gourmet.
Alege unul din pachetele promoționale pregătite special pentru Ziua Îndrăgostiților.
Pachetul conține:
– 1 x borcan cremă de migdale bio, 150g
– 1 x borcan cremă de alune de pădure bio, 150g

Promotie

Pachet Ziua Indragostitilor no.2

89.00 lei

Condividi l’amore! Share the love! Dăruiește un răsfăț dulce de sărbătoarea dragostei, un cadou gourmand & gourmet.
Alege unul din pachetele promoționale pregătite special pentru Ziua Îndrăgostiților.

Pachetul conține:
– 1 x borcan cremă de migdale bio
– 1 x borcan cremă de alune de pădure bio
– 1 x ciocolată raw

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Click outside to hide the compare bar
Compare
Wishlist 0
DESCHIDE WISHLIST CONTINUA CUMPARATURILE