Denumirea de Matu vine de la „matuccio”, o formă de alint pentru Amato, care la rândul său e un nume des întâlnit în Irpina. Este un tribut adus companiei Amata Terra (Pământul Iubit), înființată de către cei doi „parinți” ai ciocolatei.
Amato este o ciocolată neagră cu 52% cacao și extracte naturale de ashwagandha și mucuna.
Aceasta ciocolată mult-iubită e un amestec exotic surprinzător a două ingrediente de pe două continente.
Mucuna, originară din Africa și Asia tropicală e o plantă folosită de mii de ani în medicina ayrvedică. Conține levodopa, un medicamente folosit în tratamentele pentru Parkinson.
Ashwagandha sau „ginseng-ul indian” este un tonic natural cu proprietăți anti-inflamatoare foarte eficiente.
Această ciocolată e realizată manual, folosind cele mai bune ingrediente naturale, prin presare la rece.
Creatorii săi au eliminat toate elementele de prisos (zaharuri rafinate, aditivi artificiali, lecitina de soia, lapte animal) și toate procedurile nocive, înlocuindu-le cu ceea ce ei numesc “metoda maturala”, o formă de procesare delicată și sofisticată a boabelor de cacao. Diferența o vei simți la prima degustare.
Amato e o desfătare pentru oricine, de la cei mai aprigi gurmanzi, la cei care adoptă un regim vegan sau paleo sau cei care au intoleranță la gluten, lactoză sau soia.
Fiecare ciocolată Matu e asezată cu grijă într-un ambalaj sustenabil și inovator, din material biodegradabil, ce poate fi folosit ulterior pe post de îngrășământ. Tabletele sunt învelite într-o hârtie realizată din celuloză regenerabilă a eucaliptului. Aceasta protejează aroma de umiditate, prelungind astfel durata de depozitare a produsului.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.