Pastele Primavera sunt scuza perfectă pentru o cină cu paste, dar și o cină plină de legume, hrănitoare și extra colorată. 🌿
Secretul pastelor noastre 🍝? Penne Pasta di Liguria din făină de grâu dur, rugoase, perfecte să absoarbă și să împrumute toate gusturile și aromele celorlalte ingrediente.
🥕 Pregătește-le cu legumele tale favorite de sezon și servește-le alături de un unt aromatizat cu ierburi, usturoi și coajă de lămâie.
👩🍳 Aici rețeta pentru Paste Primavera:
🥄Ingrediente:
– Penne Pasta di Liguria
– Dovlecei
– Ceapă verde
– Morcovi
– Ardei gras roșu
– Ulei de măsline Ogliarola
– Sare de mare cu ierburi Provensale Biogetta
– Roșii Cherry
– Unt
– Pătrunjel
– Busuioc
– Usturoi
– Coajă de lămâie
– Sare, piper
👩🍳Pregătim astfel:
Gătește toate legumele, cu excepția roșiilor, la cuptor, tăiate, alături de ulei și sare cu ierburi, pentru 15 minute, la 200 grade Celsius. ⏰
🥣 Separat, pregătește untul aromatizat. Amestecă unt la temperatura camerei cu pătrunjel și busuioc tocat, usturoi mărunțit, coajă de lămâie rasă și condimente.
Fierbe pastele conform instrucțiunilor de pe pachet. Servește pastele primavera sub o porție de legume coapte, roșii cherry tăiate în jumătăți și alături de o lingură generoasă din untul cu arome. 🍝
💚 Ce spui, pregătești această rețetă pentru cină?