Descriere
Istoria Acetaia Leonardi a început în secolul al XVII-lea, când Giuseppe Leonardi a decis să se așeze în Magreta di Formigine, lângă Modena și să cultive acolo struguri pentru condimente balsamice.
Fiul sau Vito și nepotul Giovanni au continuat arta maturării strugurilor pentru must, pentru a păstra intactă rezerva originală. Azi, ultimul Leonardi oferă cu mândrie condimente balsamice de peste un secol vechime, grație moștenirii lăsate de înaintașii săi.
Oțetul balsamic Acetaia Leonardi este o adevărată bijuterie alimentară. Până să ajungă la îmbuteliere, se parcurg mai mulți pași… mustul este transferat în baterii periodic, din butoaie mari în unele mici.
Odată cu trecerea timpului, din fiecare butoi o parte din lichid se evaporă, acesta fiind motivul pentru care transferul se face din butoiul mare în butoiul mai mic. Practic, cel mai mic butoi conține cel mai valoros produs!
Produsele care să aducă în prim-plan trufele, precum Acetaia Leonardi Linguine cu trufe negre, au venit ca un pas natural pentru Acetaia Leonardi.
Povestea continuă păstrând aceeași rigurozitate, tradiție, calitate și rețete unice care să se potrivească cu misiunea BioUp.