Descriere
Cutie mix cu uleiuri de măsline la preț promoțional:
• 1 sticlă de ulei de măsline Peranzana 1000 ml,
• 1 sticlă de ulei de măsline Ogliarola 1000 ml,
• 1 sticlă de ulei de măsline Coratina 1000 ml.
Miros Proeminent Fructat, Note Picante.
Bogat în Polifenoli (micronutrienți cu activitate antioxidantă).
Aciditate Scăzută (0,3%). Cu cât aciditatea unui ulei de măsline este mai mică, cu atât este uleiul este mai bun. Pentru un ulei de măsline extravirgin, nivelul de aciditate nu trebuie să depășească 0,8%.
Profită de ofertă și surprinde-ți familia!
Vrei să faci un cadou de casă nouă? Ești invitat la masă de prieteni ori de familie? Optează pentru un pachet promoțional cu uleiuri de măsline extra-virgine, în locul banalului vin. Vor fi plăcut surprinși, în primul rând de ambalajul deosebit de elegant, apoi de gustul autentic și catifelat, plin cu „sănătate”.
Despre Bio Orto
Nimic nu spune mai bine povestea Bio Orto, decât produsele în sine. Radiază de sănătate și vitalitate, la fel ca și familia care le face.
Determinarea familiei Passalacqua își are originile pe culmile muntoase din Abruzzi. Strămoșii lor au renunțat la nobila meserie a transhumanței și s-au strămutat la câmpie, unde au cumpărat un teren roditor, cu un micro climat foarte special. Au început să cultive legume și fructe ce în scurt timp au ajuns mândria ținutului. Generațiile următoare au perfecționat metodele înaintașilor cu tehnici inovatoare, rezultate din ani buni de cercetare și încercări curajoase.
Astăzi, familia Passalacqua se mândrește cu o ferma organică vastă și o gamă variată de produse alese.
Pentru a obține cel mai bun ulei de măsline extravirgin, artizanii de la Bio Orto culeg măslinele doar când acestea sunt foarte coapte. Le presează la rece la 6-8 ore după recoltare, la o temperatură constantă de 27 de grade, folosind cele mai moderne utilaje.
Ceea ce ii diferențiază pe artizanii de la Bio Orto de competiție, e o dorința arzătoare de a-și depăși constant limitele. Promisiunea lor e să crească capacitatea de producție, fără a știrbi câtuși de puțin valoarea produselor, folosind metode rafinate și cea mai buna tehnologie pentru producția de ulei și tomate. Fac totul pentru a împlini asteptările consumatorilor vizavi de calitate, cantitate și continuitate.