Descriere
După patru ani de cercetări, experimente și degustări intense, doi experți în ciocolată din Irpina au creat un produs unic, folosind o metodă inovatoare. Prezentată în premieră la Salonul Ciocolatei din Milano, creația lor i-a uimit pe cei mai exigenți critici, cucerindu-i apoi pe toți cei aflați în căutarea unei diete echilibrate și sănătoase.
Ciocolata Matu e rezultatul utilizării unor tehnici superioare din bucătăria raw-vegană, a unei selecționări atente a ingredientelor naturale și a unei deosebite atenții pentru detalii.
Matu produce ciocolata manual, respectând fiecare fază de producție, de la prima sămânță la ultima tabletă. La baza rețetelor Matu există boabe Criollo din Peru și Bali și aroma Arriba National Fino din Ecuador, cărora li se adaugă doar ingrediente naturale, precum zahăr din flori de cocos și lucuma, ambele bogate în minerale și neprețuite pentru sănătatea noastră.
Artizanii Matu își iau angajamentul să producă ciocolată la cele mai înalte standarde de calitate, din boabe de cacao procesate cu grijă și responsabilitate față de mediu, păstrând mereu rețete cu ingrediente sănătoase și note aromatice naturale.
Vezi mai multe sortimente de ciocolată bio raw-vegana aici.