Livrare gratuita la comenzi in valoare de peste 350 lei | Discount 5 lei pentru plata online

Matu Ciocolată neagră, bio 100% cacao, 30g

20.00 lei

Descoperă gustul inconfundabil al unei ciocolate cu 100% cacao ce folosește doar ingrediente naturale!

Matu Ciocolată raw vegană, neagră, bio cu 100% cacao:

  • este realizată manual prin presare la rece, folosind boabe de cacao crude, zahăr din flori de cocos și unt de cacao raw;
  •  nu conține zahăr sau zaharuri rafinate, aditivi artificiali, lecitină de soia, lapte animal;
  •  este o desfătare pentru oricine, de la cei mai aprigi gurmanzi, la cei care adoptă un regim vegan sau paleo sau cei care au intoleranță la gluten, lactoză sau soia
  • are o notă subtilă de nuci caju
  • este așezată cu grijă într-un ambalaj sustenabil și inovator, din material biodegradabil care protejează aroma de umiditate, prelungind astfel durata de depozitare a produsului.

 

*Tabletele sunt învelite într-o hârtie realizată din celuloză regenerabilă a eucaliptului care poate fi folosită ulterior ca îngrășământ.

Descriere

Undeva în Ecuador curge Esmeraldas, un râu frumos, de un verde smarald. Apele sale hrănesc un sol fertil, unde crește un soi unic de boabe de cacao: Arriba National Fino de Aroma.

Acesta este ingredientul care stă la baza unei ciocolate cu gust inconfundabil, 100% cacao și o aromă asi intenso realizată de artizanii Matu.

Povestea lor prinde contur după patru ani de cercetări, experimente și degustări intense, când doi experți în ciocolată din Irpina au creat un produs unic, folosind o metodă inovatoare.

Prezentată în premieră la Salonul Ciocolatei din Milano, creația lor i-a uimit pe cei mai exigenți critici, cucerindu-i apoi pe toți cei aflați în căutarea unei diete echilibrate și sănătoase.

Ciocolata raw vegană cu 100% cacao Matu e rezultatul utilizării unor tehnici superioare din bucătăria raw-vegană. Ingredientele sunt atent selecționate, iar atenția pentru detalii este una deosebită.

Matu produce ciocolata manual, respectând fiecare fază de producție, de la prima sămânță la ultima tabletă. La baza rețetelor Matu există boabe Criollo din Peru și Bali și aroma Arriba National Fino din Ecuador, cărora li se adaugă doar ingrediente naturale, precum zahăr din flori de cocos și lucuma, ambele bogate în minerale și neprețuite pentru sănătatea noastră.

Artizanii Matu își iau angajamentul să producă ciocolată la cele mai înalte standarde de calitate, din boabe de cacao procesate cu grijă și responsabilitate față de mediu, păstrând mereu rețete cu ingrediente sănătoase și note aromatice naturale.

Bucură-te de momente dulci care să respecte un stil de viață sănătos, alegând ciocolata bio raw-vegană Matu!

Ingrediente

Ingrediente: boabe de cacao cruda* (din Ecuador, regiunea Esmeralda, Arriba National Fino de Aroma)
*din cultură organică
Poate contine urme de nuci caju.
A se păstra în loc răcoros și uscat.
Valori nutriționale  100/g 30g %AR*
Energie  2617 kj  785 kj  30 g
625 kcal  187 kcal
Grăsimi  55 g  17 g
din care saturate  35 g  11 g
Carbohidrați  12 g  3,5 g
din care zaharuri  <0,5 g  <0,5 g
Fibre  15 g  4,5 g
Proteine  13 g  4,0 g
Sare  <0,0125 g  <0,0125 g
Magneziu  300 mg  90 mg  24%
Potasiu  630 mg  189 mg  10%
Fosfor  350 mg  105 mg  15%
Fier  3 mg  1 mg  6%
*ipoteze de referință ale unui adult mediu (8400kj/2000kcal)

Te-ar putea interesa următoarele:

×