Descriere
Povestea acestor paste artizanale a început acum în urmă cu peste 30 ani în Montoggio, în munții Apenini, unde frații Minaglia s-au născut și au crescut.
Specializați în forme tradiționale din tradiția veche de secole de fabricare a pastelor din regiune, ei au crescut pentru a deveni cei mai mari producători de paste specialități din Liguria. Pastele lor au fost premiate și savurate de întreaga lume.
Formele unice ale pastelor descriu tradițiile culinare vechi de secole ale uneia dintre cele mai sănătoase bucătării locale din Italia și ale celor mai frumoase regiuni de coastă.
Sunt fabricate folosind tehnici artizanale și nu se folosesc coloranți sau arome adăugate. La baza acestor paste stau doar ingrediente 100% certificate italiene, organice, naturale și apă de izvor pură.
Sunt paste care, la fiecare degustare, spun povestea oamenilor și a pământului de origine – Liguria.
Comandă acum și pășește în povestea tradițiilor italienești oferită de Pasta di Liguria Fettucce Bio Artizanale din Faina de Grau dur Semolina.