We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Usefull links

Contact us

Livrare gratuita la comenzi in valoare de peste 350 lei | Discount 5 lei pentru plata online | 0725 522 293

Total 10 produse

Terra Apis Miere poliflora, 400g

55.00 lei

Mierea polifloră este înzestrată cu proprietăți curative deosebite, un aliment cu numeroase beneficii, recomandată de specialiști ca o miere ”completă”.

Cu un gust floral și reflexii rubinii de chihlimbar, bogată în vitamine (B1, B2, B6, vitamina C, vitamina K .etc), minerale, enzime, acizi organici și glucoză, mierea polifloră fură câte puțin din magia celorlalte sortimente de miere.

Terra Apis Tonic no 12, 400g

160.00 lei

Un cocktail gustos și benefic pentru sistemul tău de apărare împotriva potențialelor probleme: vitaminizat, nutritiv, protector împotriva stresului oxidativ. Descoperă mai multe beneficii ale Tonicului no 12.

Terra Apis Tonic no 8, 400g

160.00 lei

1 buc in stoc.

Un cocktail de miere, polen, lăptișor de matcă crud și alte ingrediente naturale indicat pentru o creștere în greutate și a apetitului pentru cei mici. Recomandat și pentru sportivi, cu efect tonic care ajută la susținerea efortului.

Mod de utilizare: intern; în regim obișnuit de viață: între 5 și 15 g/zi (1-3 lingurițe); în regim de suprasolicitare fizică sau psihică: între 15 și 30 g/zi (3-6 lingurițe); pentru femei însărcinate, copii și persoane cu diferite probleme. A se amesteca înainte de consum.

Terra Apis Tonic no 9, 400g

160.00 lei

3 buc

Mixul potrivit de miere, alte produse apicole și substanțe nutritive pentru o digestie corectă, atât pentru adulți cât și pentru copii. Recomandat în special femeilor însărcinate, proaspete mame sau femei care urmează un tratament propus de doctorul ginecolog.

Terra Apis Ghee, 50g

25.00 lei

O alternativă pentru untul obișnuit, ghee este o sursă de acizi grași mai ușor de digerat, mai blândă cu problemele legate de colesterol, cu un conținut redus de lactoză și multe alte beneficii interne pe lângă gustul rafinat. Descoperă mai multe beneficii și maniere de consum pentru ghee.

Terra Apis Miere cu ghimbir no. 3, 400g

65.00 lei

Alege mierea cu pulbere de ghimbir ca să te simți bine din interior spre exterior: susține o digestie corectă și ajută la sănătatea tractului respirator. Ține-o aproape ca să scapi și de disconfortul creat de senzațiile de greață sau senzațiile de rău.

Terra Apis Miere cu turmeric no.2, 400g

75.00 lei

Ce poate să îi îmbunătățească mierii efectul efectul catalizator negativ mai bine decât pudra de curcuma? Alege acest cocktail din grijă pentru corpul și mintea ta suprasolicitate și bucură-te de beneficiile și efectele produselor apicole de calitate, plusate de prezența și beneficiile curcumei.

Terra Apis Miere de tei, 400g

55.00 lei

Un soi de miere foarte popular, cu un miros distinct și o aromă ușor lemnoasă, este cunoscută și pentru calitățile sale calmante și antiseptice. Să nu uităm, mierea de tei este și mierea recomandată ca adjuvant împotriva răcelilor.

Terra Apis Miere de salcam, 400g

55.00 lei

Mierea de salcâm este una dintre cele mai dulci soiuri de miere, cu o delicată aromă florală. O alegere potrivită pentru diabetici, aceasta are conținut scăzut de zaharoză și poate îndulci băuturi și deserturi fără a le schimba gustul sau aroma.

Terra Apis Miere “Turta dulce” no 1, 400g

75.00 lei

Miere, scorțișoară, cuișoare, cardamom și coriandru, cocktailul acesta descrie perfect gustul și atmosfera unei ierni magice. Pe lângă o aromă de poveste, este un tonic cu rol inhibitor de oxidare, plin de vitamine, bun pentru apetit, imunitate și protecție în fața microorganismelor.