Terina de sfecla este un aperitiv vegetarian ușor de pregătit în avans, de altfel și propunerea noastră pentru masa și petrecerea dintre ani. Ți-am pregătit o terină de sfeclă cu pesto bio de kale, care se feliază cu ușurință, o combinație ușor dulce și perfect echilibrată de iuțeala hreanului și textura crocantă a nucilor prăjite....
Salată de paste cu pesto, roșii uscate și anghinare
Ai încercat vreodată să pregătești o salată cu paste și multe ingrediente gustoase, ideală de consumat și rece din frigider? Andreea de la TasteBazaar ne propune o salată de fusili învăluită în pesto de fistic, roșii uscate, anghinare și-alte câteva ingrediente proaspete. Ingrediente pentru două porții de salată de paste: 150 gr fusilli pasta Liguria...
Pizza cu sos de rosii si mozzarela
Cea mai simplă rețetă de pizza o găsiti aici. Ingrediete aluat: 75g făină 1 lg praf de copt 1 lg sare 75g iaurt Metoda de preparare: Se amestecă făina, sarea, praful de copt împreună cu iaurtul. Se amestecă până când se omogenizează bine și formăm o bilă. Vom întinde bila pe o tavă...
Somon cu pesto de fistic DOP
Tradiția spune că masa de Revelion trebuie să conțină măcar un preparat cu pește ca să intri în noul an cu dreptul. Dacă crezi în tradiția aceasta ori doar iubești preparatele cu pește, noi avem o rețetă ideală pentru ultima masă din an care conține pește și pesto-ul din fistic DOP de care ți-am tot...
Chec sarat cu rosii uscate, feta si masline
Pregătește un chec aperitiv cu roșii uscate la soare, măsline și feta care să-i cucerească pe toți. Îți lăsăm mai jos rețeta pas cu pas, salveaz-o la favorite ca să o poți prepara la orice masă festivă. Ingredientele necesare: – 150 grame roșii uscate la soare BioOrto – 4 ouă – 200 gr făină –...
3 moduri de a folosi Uleiul de masline
Uleiul de măsline este mai mult decât un ingredient pe care-l adaugi în tigaie înainte de a începe să gătești. Ți-am pregăit trei rețete simple cu uleiul de măsline în rol principal, rețete în care te poți bucura cu adevărat de aroma intensă a uleiului de măsline extravirgin BioOrto.
Fettucce cu sos ragu
Pastele cu sos ragu sunt printre cele mai iubite, iar pentru că acest sos poate fi păstrat la congelator având mai multe îndeletniciri, merită să îl încercați! Când alegem să îl combinăm cu paste este foarte important să avem la îndemână paste de o calitate foarte bună pentru o experiență senzorială unică, iar noi am...
Focaccia Datterino (roșii cherry)
Am provocat-o pe Taste Bazaar să ne inspire cu o rețetă bună de focaccia cu roșii cherry datterino și ulei de măsline. Sunteți curioși ce a ieșit? Ei bine, vă las rețeta pentru focaccia pufoasa aici ? Ingrediente: 800 gr faina alba 650 sau faina de paine/pizza 600 ml apa calduta 50 ml + 5...
Tarta cu Pesto Sicilian
Iubesc tartele sărate. Se pot face cu diverse ingrediente, în tot felul de combinații, sunt ușor de pregătit și se pot mânca în orice moment al zilei. Calde sau reci, simple sau alături de o salată. Eu am ales o tartă cu pesto Sicilian, dovlecei și brânză de capră. Pesto-ul sicilian are roșii uscate, fistic...
Risotto cu anghinare
De ceva timp mi-am propus să încerc să fac un risotto cu anghinare, iar azi am reușit. E o rețetă simplă și durează în medie 35-40 min, dar vei obține o cină sau un prânz cu care să te mândrești familiei tale! În plus, anii trecuți pe vremea aceasta ne răsfățam cu o vacanță în...