Livrare gratuita la comenzi in valoare de peste 350 lei | Discount 5 lei pentru plata online

Termeni și condiții

Prin utilizarea site-ului  Bioup.ro, sunteți implicit de acord cu Termenii și Condițiile de Utilizare de mai jos.

Pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului, se recomandă citirea cu atenție a Termenilor și Condițiilor de Utilizare. În cazul în care nu sunteți de acord cu Termenii și Condițiile de Utilizare, vă recomandăm să nu folosiți site-ul Bioup.ro

Bioup.ro își rezervă dreptul de a modifica Termenii și Condițiile de Utilizare oricând consideră necesar, fără notificare prealabilă. Versiunea în vigoare a Termenilor și Condițiilor de Utilizare este în permanență disponibilă pe site. Verficați această pagină periodic, pentru a lua cunostință de eventualele modificări. Continuarea folosirii site-ului, după schimbarea Termenilor și Condițiilor de Utilizare implică acceptarea modificărilor efectuate și a noilor Termeni și Condiții de Utilizare.

Informații generale

Prin site întelegem colecția de informații obținută prin accesarea adresei de web http://Bioup.ro/.
Toate prețurile afișate pe site sunt exprimate în RON si includ TVA (5%, 9% sau 19%). Datorită volumului mare de informații și a condițiilor impuse de către producători, caracteristicile și disponibilitatea produselor prezentate în acest site se pot schimba fără o notificare prealabilă.

Livrarea produselor

Pentru comenzi în valoare totală mai mare de 350 Lei, TVA inclus, transportul produselor este suportat de www.Bioup.ro în orașele în care serviciul de curierat nu percepe taxe suplimentare.

Tariful pentru livrarea prin curier este 21 Lei (TVA inclus)

Tariful pentru livrarea la Easybox este 17 Lei (TVA inclus)

Colaboratori firme curierat: SameDay

Tarif Kilometri Exteriori: 0.95 LEI/km exterior, TVA inclus(se tarifează pe un singur sens, pentru livrari în localități, altele decât cele din lista Centrelor Logistice Fan Courier).
Timpul de livrare al produselor poate varia de la 24 ore până la 72 de ore, de Luni până Vineri, atât pentru București, cât și pentru alte orașe din țară. Comenzile primite de vineri până duminică inclusiv, vor fi livrate începând de marți.
În cazuri speciale ori în perioade foarte aglomerate, ne rezervăm dreptul de a mări corespunzator perioada de livrare, cu notificarea clientului în prealabil.
Pentru cazurile în care produsele nu sunt disponibile pe stoc, vom lua legătura cu dumneavoastră în cel mai scurt timp și vom alege de comun acord varianta cea mai bună pentru dumneavoastră .

Bioup.ro își rezervă dreptul de a nu accepta comenzi și/sau livrari de la anumiți clienți și/sau către anumite adrese.

Plata produselor

Produsele comandate rămân propretatea Bioup.ro până în momentul achitării integrale a sumelor de plată. Plata produselor comandate se poate face prin:

  1. Ramburs – plata la livrare, SameDay. Plata se va face numerar în lei către comisionarul care efectuează livrarea în momentul primirii produsului.
  2. Prin ordin de plata în contul: RO68 BTRLRONCRT0491375601 (Ron) Banca Transilvania – este necesar întâi să confirmăm telefonic comanda, apoi plata și abia apoi vom livra coletul
  3. Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard)

Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar „ este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 – Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
– „3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Pretul produselor

Preturile sunt afisate pe site în lei și anume: LEI (RON) (TVA inclus).

Colectarea de informații personale

Bioup.ro colectează date cu caracter personal conform  Politicii de Confidențialitate

Hyperlink-uri și alte site-uri

Bioup.ro poate include în site link-uri către alte site-uri, aflate sau nu în proprietatea sa. Bioup.ro nu poate fi, în nici o circumstanță, responsabil pentru conținutul acestor site-uri.

Greseli de tipar

Bioup.ro și furnizorii săi nu își asumă responsabilitatea pentru greșelile de tipărire sau afișare în ceea ce privește prețurile, caracteristicile sau imaginile produselor. În cazul în care o comandă nu poate fi onorată din cauza unor astfel de erori, Bioup.ro își rezervă dreptul de a anula comanda respectivă și de a anunța clientul în cel mai scurt timp posibil despre eroarea aparută.

Utilizarea site-ului de catre persoane sub 18 ani

Bioup.ro nu este destinat persoanelor sub 18 ani. Acestea, deși nu pot fi impiedicate, nu dețin totuși dreptul de a trimite sau posta informații in Bioup.ro, de orice natură ar fi acestea. Orice astfel de operație va fi executată prin intermediul reprezentantului legal al minorului.

Prin înregistrarea ca membru veți fi solicitat să vă alegeți un nume de utilizator (adresa de e-mail) și o parolă. Sunteți responsabil(a) de pastrarea în siguranță a parolei de acces ca membru al site-ului Bioup.ro, orice activitate desfasurată sub numele dumneavoastră de utilizator fiind integral în responsabilitatea dumneavoastră.
În cazul pierderii sau dacă sesizați orice semn de activitate neautorizată sub numele dumneavoastră de utilizator, folosiți în cel mai scurt timp posibil datele de contact postate pe Bioup.ro 

Promoții și concursuri

Bioup.ro stabilește regulamentele promoțiilor și ale concursurilor pe care le organizează. Aceste regulamente sunt aduse la cunostință eventualilor participanți prin intermediul site-ului propriu sau alte mijloace de comunicare publică sau privată. De promoții beneficiază doar acele comenzi care respectă întocmai regulile afișate pe site. De asemenea promoțiile se aplică doar comenzilor care sunt înregistrate de către companie în perioada de timp în care promoția este validă și numai în limita stocului disponibil.

Date personale

Pe site-ul Bioup.ro, utilizatorul este responsabil pentru toate activitățile care survin prin accesarea contului și parolei personale. Bioup.ro nu poate fi făcut responsabil pentru erorile survenite în urma neglijenței utilizatorului privind securitatea și confidențialitatea contului și parolei sale. Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de către Bioup.ro și furnizorii săi numai în scopul declarat al acestui site. Informațiile din contul de înregistrare, precum și datele din formularul de comandă vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, informări despre eventualele promoții etc. Datele personale vor putea fi însă transmise autorităților în drept să verifice tranzacțiile comerciale sau altor autorități în drept să efectueze orice verificări justificate în baza legii, dacă acest lucru va fi solicitat în conformitate cu legile în vigoare.

Politica de prețuri

Prețurile produselor sunt cele afișate pentru fiecare produs în parte.
Bioup.ro vă putea desfașura orice campanie promoțională referitor la produsele afișate pe site, promoții ale căror condiții vor fi stabilite în întregime de către Bioup.ro.

Litigii

Orice tentativă de acces neautorizat la site-ul Bioup.ro și orice încercare de fraudă va fi raportată fără întârziere autorităților competente. Toate litigiile vor fi soluționate pe cale amiabilă. Dacă litigiul nu poate fi solutionat pe cale amiabilă, sau una dintre părți renunță la soluționarea pe cale amiabilă, litigiul se va soluționa prin arbitrajul Curții de Arbitraj Comercial Internațional de pe lângă Camera de Comerț și Industrie a României și a Municipiului București în conformitate cu Regulile de procedură arbitrală ale acestei Curți. Hotărârea arbitrală este definitivă și obligatorie.
Forța majoră invocată și probate de una din părți în condițiile legii, exonerează părțile de obligații – cu excepția obligației de plată pentru serviciile prestate până la apariția ei – pe întreaga durată a forței majore.

Colete neridicate și returnate

Clientul, nu este exonerat de obligația de plată a cheltuielilor de curierat tur-retur în cazul în care, produsele sunt trimise și neridicate in termen de 7 zile de la confirmarea livrării.

Returul coletelor

În calitate de consumator, aveți dreptul de a ne  notifica în scris că renunțați la achiziția produsului, cu invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea pachetului. Produsele cumpărate pot fi returnate în ambalajul original, sub angajamentul scris că nu s-a intervenit în niciun fel asupra acestora. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala cumpărătorului, cu același serviciu de transport cu care s-a făcut și expedierea.

DC 17 Group International SRL va înlocui produsele returnate cu produse de aceeași valoare, în termen de cel mult 30 de zile.

Daune la transport

Daca produsele livrate dovedesc a avea daune din cauza transportului, clientul este obligat să reclame aceste daune la adresa de e-mail contact@Bioup.ro și are dreptul de a refuza ridicarea coletului sau a produselor. In cazul in care acceptati coletul, Bioup.ro va retrimite produsul/produsele deteriorate la transport pe cheltuiala proprie.

Drepturi de autor (COPYRIGHT)

Întregul conținut al site-ului Bioup.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică WEB, scripturi, programe și alte date – este proprietatea Bioup.ro și a furnizorilor săi și este apărat de Legea drepturilor de autor și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul Bioup.ro a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

Comentarii, Comunicări și Alte Date/Informații

Persoanele care accesează/vizitează site-ul pot face comentarii și orice alte comunicări; pot să trimita e-mailuri, să transmită sugestii, idei, întrebari sau alte informații, atâta timp cât conținutul acestora nu este ilegal, obscen, amenințător, defăimător, nu tulbură în nici un fel viața privată a altor persoane, nu încalcă drepturile de proprietate intelectuală, nu conține viruși, texte vizând diverse campanii de promovare, scrisori în lanț, email-uri în masa sau orice altă formă de spam.

Persoanele care vor utiliza o adresă falsă de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicări în numele unei alte persoane fizice sau juridice sau în numele oricărei alte entități vor fi sancționate în conformitate cu legile în vigoare. Bioup.ro are dreptul (dar nu și obligația) de a șterge orice astfel de conținuturi identificate pe site. Bioup.ro nu va purta responsabilitatea și nici nu va putea fi obligată la nici un fel de despăgubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicări.

În cazul trimiterii sau afișării unor materiale/documente, se consideră că utilizatorul confera Bioup.ro și afiliaților/asociaților acestuia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil și retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum și dreptul de a distribui, de a prezenta aceste conținuturi oriunde în lume, prin orice mijloc. Se garantează, de asemenea, Bioup.ro și afiliaților/asociatilor săi sau celor cărora le retransmite dreptul de licență dreptul de a utiliza numele pe care îl asociați cu un astfel de conținut. Utilizatorul garantează că are toate drepturile asupra conținutului pe care îl afișează sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfelîncât prin folosirea acestui conținut să nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. Bioup.ro nu isi asuma nicio responsabilitate pentru continutul mesajelor/comunicarilor afisate/transmise de un utilizator prin intermediul site-ului Bioup.ro

Declinarea responsabilitatii

Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) sunt proprietate a Bioup.ro si a partenerilor sai si a fost alcatuit in stransa colaborare cu furnizorii produselor prezentate.

De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini cu titlu de prezentare in orice mod (culoare, aspect etc.) Bioup.ro nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv, Bioup.ro își asumă dreptul de a nu onora comanda în cazul în care respectivul produs dispare din oferta curentă a furnizorului.

Clientul va primi înapoi banii încasați de societatea Bioup.ro pentru respectiva comandă. Bioup.ro nu raspunde de eventualele defecțiuni ale produselor cumparate în cadrul magazinului virtual. Orice reclamație va fi adusă la cunostință Bioup.ro în maximum 24 de ore de la recepționarea produselor, urmând ca aceasta să fie transmisă furnizorului produselor respective, spre soluționare. În cazul în care produsele nu se pot livra sau suferă defecțiuni pe timpul livrării, clientul poate cere returnarea imediată a sumelor încasate deja de societatea Bioup.ro dar nu și alte despăgubiri. Fiind de acord cu acest document, clientul își asumă în totalitate aceste riscuri.

Taxe suplimentare

Prețul final plătit de client este format din prețul produsului și cheltuielile de expediție. BioUp.ro nu percepe nici o taxă suplimentară clientului la cumpararea produsului. Pentru orice taxă percepută suplimentar, vă rugam să vă adresați imediat la contact@Bioup.ro

Dispoziții finale

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasită nulă sau nevalidă, indiferent de cauză, aceasta clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odată cu cumpararea și lansarea comenzii, clientul acceptă fără obiecțiuni condițiile și termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceași cu un contract valabil încheiat.

×