We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Usefull links

Contact us

Livrare gratuita la comenzi in valoare de peste 240 lei | Discount 5 lei pentru plata online | 0725 522 293
My Cart
0.00 lei

Showing all 4 results

Acetaia Leonardi Linguine cu trufe negre, 250g

44.00 lei

Aceste linguine tradiționale din făină de grău dur și ou sunt duse la alt nivel culinar de gustul delicat și aroma ca de nuci a trufelor de vară.

Pur și simplu bucură-te de aroma acestor paste fierte la perfecțiune și învăluite în emulsia unui cub de unt pentru cea mai simplă și delicioasă masă.

Gramaj: 250 gr

Acetaia Leonardi Salsa de trufe negre, 90g

38.00 lei

Ultima bucată în stoc!

Bucură-te de aroma inconfundabilă și caldă a trufelor acompaniate de gustul concentrat și cremos al oțetul balsamic traditional din Modena în sosul luxuriant Casanova.

Un ingredient gourmet din trufe de vară, ciuperci, acompaniate de măsline negre și un mix de ulei de măsline și ulei de floarea soarelui. Ideal pentru tartine și aperitive, dar și alături de carne sau în combinație cu brânzeturi.

Produsul se comercializează în borcane de sticlă cu sigiliu de garanție.

Gramaj: 90 gr

Acetaia Leonardi Sos de trufe albe si ciuperci porcini, 90g

50.00 lei

O cremă delicioasă din ciuperci porcini și trufe albe, învăluită în aroma complexă și gustul catifelat dulce-acrișor al oțetului balsamic de Modena IGP.

O delicatesă gastronomică cu gust intens de ciuperci și o aromă asemănătoare pământului, perfectă pentru preparate cu paste sau orez sau un finishing touch pentru bruschetta și platouri cu brânzeturi.

Produsul se comercializează în borcane de sticlă cu sigiliu de garanție.

Gramaj: 90 gr

Acetaia Leonardi Trufe negre carpaccio, 85g

99.00 lei

Felii subțiri carpaccio din trufe de vară, scăldate într-un amestec rafinat de oțet balsamic de Modena IGP și ulei de floarea soarelui.

Acest carpaccio din trufe pline de aromă complimentează perfect preparate cu paste sau orez, carne sau pește sau poate încununa cu delicatețe tartine sau aperitive pe bază de ouă, cartofi sau caprese.

Produsul se comercializează în borcane de sticlă cu sigiliu de garanție.

Gramaj: 85 gr