We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Usefull links

Contact us

Livrare gratuita la comenzi in valoare de peste 350 lei | Discount 5 lei pentru plata online | 0725 522 293

Ulei De Măsline Extravirgin Bio

Ulei de Măsline Extravirgin obținut prin presare la rece, din culturi organice. Produs bio premium, cu aciditate scăzută (0,28- 0,3%) și arome naturale unice variate (fructat, note picante, gust intens de măsline sau gust subtil, catifelat). O bijuterie agro-alimentară – esența a tot ce e mai bun din solurile fertile ale Italiei, din soarele care învăluie măslinii, din experiența agricultorilor italieni transmisă din generație în generație. Transformă orice preparat într-o poezie cu Uleiul de Măsline Bio Orto!

Total 12 produse

Promotie

BioOrto Pachet cu uleiuri de masline Coratina

221.00 lei

Fă-ți stocul din uleiul tău preferat de măsline – presat la rece, cu un miros proeminent fructat și note de amărui și picante.

Descoperă cutia cu cele trei sticle de ulei de măsline Coratina, gata de împărțit cu cei dragi sau stocul tău serios din produsul tău favorit.

Selecția conține o sticlă de ulei de măsline Coratina 250 ml, o sticlă de ulei de măsline Coratina 500 ml și o sticlă de ulei de măsline Coratina 1000 ml.

Promotie

BioOrto Pachet cu uleiuri de masline Ogliarola

221.00 lei

Fă-ți stocul din uleiul tău preferat de măsline – presat la rece, cu un profil bogat, o textură fină și note de migdale și anghinare.

Descoperă cutia cu cele trei sticle de ulei de măsline Ogliarola, gata de împărțit cu cei dragi sau stocul tău serios din produsul tău favorit.

Selecția conține o sticlă de ulei de măsline Ogliarola 250 ml, o sticlă de ulei de măsline Ogliarola 500 ml și o sticlă de ulei de măsline Ogliarola 1000 ml.

Promotie

BioOrto Pachet cu ulei de masline Peranzana

265.00 lei

Fă-ți stocul din uleiul tău preferat de măsline – presat la rece, un auriu închis, cu irizații verzui delicate și un gust puternic de roșii proaspăt culese și ierburi aromatice.

Descoperă cutia cu cele trei sticle de ulei de măsline Peranzana, gata de împărțit cu cei dragi sau stocul tău serios din produsul tău favorit.

Selecția conține o sticlă de ulei de măsline Peranzana 250 ml, o sticlă de ulei de măsline Peranzana 500 ml și o sticlă de ulei de măsline Peranzana 1000 ml.

Promotie

BioOrto Pachet mix cu uleiuri de masline, 1L

299.00 lei

Îți plac uleiurile cu arome de nuci, cu note amărui și picante sau nici măcar nu ești convins că ți-ai găsit soiul preferat?

Bucură-te de o selecție gustoasă din toate soiurile noastre de uleiuri extravirgine și descoperă-ți produsele preferate.

Selecția aceasta conține o sticlă de ulei de măsline Peranzana 1000 ml, o sticlă de ulei de măsline Ogliarola 1000 ml și o sticlă de ulei de măslline Coratina 1000 ml.

Promotie

BioOrto Pachet mix cu uleiuri de masline, 500ml

240.00 lei

O focaccia proaspătă, oțet balsamic traditional din Modena și uleiul de masline favorit. Găsește-ți perechea degustând toate soiurile noastre de uleiuri extravirgine în noua noastră selecție mixtă.

Selecția aceasta conține o sticlă de ulei de măsline Peranzana 500 ml, o sticlă de ulei de măsline Ogliarola 500 ml și o sticlă de ulei de măslline Coratina 500 ml.

Promotie

BioOrto Pachet mix cu uleiuri de masline, 250ml

149.00 lei

O degustare, un cadou gourmand sau cea mai rafinată selecție de uleiuri de măsline pentru platoul de antipasti, bucură-te de fiecare dintre soiurile noastre de uleiuri extravirgine și descoperă-ți produsele preferate.

Selecția aceasta conține o sticlă de ulei de măsline Peranzana 250 ml, o sticlă de ulei de măsline Ogliarola 250 ml și o sticlă de ulei de măslline Coratina 250 ml.

Promotie

BioOrto Selectie premium de uleiuri de masline bio, 500 ml

289.00 lei

Ambalaj premium, sticle opace pentru a conserva calitatea produsului și cele mai delicate profiluri aromatice: uleiurile nobile extravirgine de măsline Gran Cru din soiurile Peranzana și Ogliarola.

Alege cutia noastră premium de uleiuri de măsline și bucură-ți simțurile la fiecare degustare – în platouri de brânzeturi sau antipasti, salate, legume proaspete sau gătite la abur și cele mai gustoase supe.

Cutia conține o sticlă de ulei de măsline premium quality extravirgin, soi Ogliarola Gran Cru 500 ml și o sticlă de ulei de măsline premium quality extravirgin, soi Peranzana Gran Cru 500 ml.

Ulei-de-masline Peranzana

BioOrto Ulei de masline Peranzana extravirgin bio

68.00 lei127.00 lei

Acest ulei extra-virgin organic superior pare că a luat tot ce e mai bun din solul fertil de la poalele Apeninilor, din soarele care învăluie măslinii și din verdeața care împrejmuiește domeniul Passalacqua.

Ulei de masline Peranzana de un auriu închis, cu umbre verzui delicate, miroase puternic a roșii proaspăt culese și a ierburi medicinale, dintre care se remarcă busuiocul și patrunjelul .

Gustul este un amestec echilibrat de note amărui și picante. Își fac simțită prezența lăptuca, cicoarea și anghinarea, care se întâlnesc cu o notă de final dulce de migdale.

Peranzana e è profondamente innamorato de aperitivele din carne albă precum carpaccio-ul de somon, salata de pui sau risotto cu fructe de mare.

Se combină perfect și cu peștele sau iepurele la cuptor sau cu brânzeturi proaspete, precum mozarella.

Ulei de masline Coratina

BioOrto Ulei de masline Coratina extravirgin bio

52.00 lei112.00 lei

Cine a privit o dată uleiul extra-virgin Coratina, îl poate compara cu o bijuterie agro-alimentară. E de un auriu transparent, cu irizații verzui, care-i tradează originea de ulei superior, extras direct din rod, la presă rece.

Are un miros proeminent fructat, cu personalitate puternică. Gustul cu note amărui și picante il face irezistibil per la prima volta.

Acest ulei este însoțitorul ideal pentru supe de legume sau supe creme, amplificându-le considerabil aromele și gustul.

Ulei de masline Ogliarola

BioOrto Ulei de masline Ogliarola extravirgin bio

52.00 lei112.00 lei

Auriu ca soarele ce dezmiardă domeniul familiei Passalaqua, acest ulei superior extra-virgin are o personalitate temperată și un gust echilibrat.

Când închizi ochii și îl miroși, simți o puternică aromă fructată. Când îl guști, simți o atingere mătăsoasă în cerul gurii. Ma che bellezza!

Ogliarola a fost creat să sporească savoarea legumelor gătite la abur, a salatelor și supelor.

Atingerea sa delicată e într-o delicioasă antiteză cu aroma puternică.

BioOrto Ulei de masline Premium Quality extravirgin, soi Peranzana Gran Cru 500ml

184.00 lei

E absolut firesc să cânți O Sole Mio, la vederea sticlei de Gran Cru Peranzana. E la fel de aurie și strălucitoare precum soarele ce veghează domeniul familiei Passalacqua.

Ulei de masline Premium Gran Cru Peranzana – va transforma orice aperitiv într-o poezie și va face din salate și brânzeturi proaspete vedetele serii!

 

Gramaj: 500 ml

Ulei-de-masline Premium Ogliarola Grand Cru

BioOrto Ulei de masline Premium Qualit, extravirgin, soi Ogliarola Gran Cru 500ml

162.00 lei

Buone notizie! Acum te poți bucura de minunatul Ogliarola într-un ambalaj de culoarea cuprului rafinat, editie limitată!

Acest ulei de masline Premium, nobil extra-virgin, fin ca matasea și înzestrat cu o puternică aromă fructată, va adăuga un plus de savoare legumelor gătite la abur, salatelor și supelor!

 

Gramaj: 500 ml